0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama çocuk oncedne çok kaka çiş yapardı arrik fazla yaomiyoe sanki bana ceza verir gibi rahatsız olmaz mı ki ya kendini mi sikyor acaba canım skliyor

6 Cevaplar

0 oy
(53,794 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
☺️ne kadar tutacak koyverip gidecek en sonunda
tarafından
Bilmiyom knk bir soeun olmasın da ;))
(53,794 puan) tarafından
olmaz gecen sene elaya denemistim iki gün ilk gun oglene kadar tutmustu uyurken yapmisti ☺️
tarafından
Ay hadi İnşallah o kaka patlaması inşallah tuvalete denk gelirse yoksa poku yedik;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuklar kaka yaptığında pis gibi şeyler dememek gerekiyormuş. Çocuk kakayi kendi vucudunun uzantısı olarak gördüğü için yaparsam pis olurum gibi düşünüp tutmaya çalışıyormuş. Kesinlikle baskıcı davranmayın, sabırlı olun. 
tarafından
Demiyorum aslında hiç demedim güzel yaklastim iki kez evin içine çiş yapti gene kızmadım valla ama korkudan sıkıyor ya kendini bişey olur mu diye korktum
tarafından
Hazır değilse zorlamamak lazım bence ya, bikac hafta sonra tekrar denersin. Yani benim tecrübem yok malesef keşke daha fazla bişey diyebilsem
tarafından
Kuzu 2.5 yaşında aslinda hazır gibide bende ilk bebeğim bir fikrim yok işte ya sabah kendi bezi çıkarmak istedi bordesicakta aşırı pişik oluyor
tarafından
Benim de kızım ondort aylık, biraz biraz alışsın en azından günde bir çişini yakalarız, eğitime başlayınca da birden korkmaz dedim ama lazimligi at sandı, digidik digidik :))) hazır olduğunu gösteren işaretler varmış, Instagram'da akademisyen anne var onun paylaşımı vardı bir bak istersen
tarafından
Haha en azından aşina olur lazimliga biraz daha anlayınca anlatorsin zorluk çekmez inst yoo kuzu ama bakarım netten
0 oy
tarafından
Len kimse yok mu hu hu
0 oy
tarafından

Postum üste cik bir yazan olur elbet:D

(2,290 puan) tarafından
Su an siyasette millet :)
tarafından
Haha aynen millet kafayı bozmuş ;))
0 oy
(532 puan) tarafından
Benim kız 6 gündür kaka yapmıyor morallerim bozuk yaa
(5,397 puan) tarafından
Kaç aylık
(532 puan) tarafından
30 aylık canim 2.5 yasinda
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bence bilerek tutuyor alışkanlıkları değişti ya. Ama mutlaka yapacaktır. Bizi düşün başka bir yere gidince farklı yerlerde hemen tuvalete gidemiyoruz en azından ben öyleyim =)) 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 998 göst.
0 oy
14 cevap 764 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 707 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu