0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Adana, manavgat, antalya ve birçok memleket, bende memleketteyim ve o yangının dumanlarïnı şuan izliyorum, 2 yerden duman yükseliyor kim yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın onları, BİR İNSAN NEDEN YAŞADIĞI YERLERİ YAKAR BİLMİYORUM Kİ, NE GÜZEL YEMYEŞİL OLSA HERYER TERTEMİZ OLSA ÜLKEMİZ DÜZENLİ OLSA NE VAR

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kim yakıyor sa başlarııııı analarına gire puşşşşt oğulları 
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından

image

.................
0 oy
(1,168 puan) tarafından
manyakmi ne  bu insanalr  neden yakarlar  madum insanalr  evsiz  kaldi hosmu bu onlara.  Allah cezalarin versin yapanin
0 oy
tarafından
Maras Duman altında kaldı göz gözü gormuyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Terör saldırısı oldugunu düşünüyorum artık ya allah yardım etsin can kaybı olmasın inşallah 
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Bu bilerek ve planlı yapılmış bir şey Allah sorsun o kadar canlıya zarar veriyorlar 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Neden engel olamiyolar yaa heryer sicramis 1 2 taneydi simdi kac yer olmus Allahim sen buyuksun ters donsunler insallah.  7bucukda haberleri açtım orda da vermiyolar bununla ilgili neden
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Allahım ıslah etsin sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından
..................
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allahım güç kuvvet versin yanginlarimizi söndürmeye. Ama içlerindeki yangınlar nasıl söner o çok zor.. Rabb'im korusun Türkiyemizi
0 oy
tarafından
Devletin basindakiler nerde acaba başka zaman olsa aziz milletim diye inmezler sahalardan şimdi nerdeler o aziz millet yaniyo kavruluyor.Allah sonumuzu hayretsin
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin onları :(

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 619 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oburhanim (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 310 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 518 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,030 soru

24,119,357 cevap

333,384 kullanıcı

...