0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem dahil herkes aklıma giriyor yalan değil bende istiyorum kızım 2 yaşında ama korkmuyor değilim bugün normalde adet günüm ama 3 aylık iğne vurunmustum o günden beri adet duzensizligim var iki soru sorucam birincisi şu ki takvime göre bugün adet günüm ama adet olmadim bende şansımı denemek istedim sizce mümkün mü adet günüm ama adet olmadim bu şekilde münasebet olursa hamile kalınır mı ikincisi sizce zorlanır miyim kızım o zamna kadar 3 yaşında olur şimdiden teşekkür ederim

10 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Valla ben baş edemem 2.ciyle Allah büyük tabi o ne derse odur ama düşünmüyorum sabrım yetmez gibi sen yaparim dersen yap canim kendini sem taniyon
tarafından
Bilmiyorum canım gitgellerdeyim bakalım ilk defa bugün afedersin korunmadım oda normalde bugün adet günüm olmadigim için korumadım bu şekilde hamiel kalabilir miyim acaba sonuçta takvimde düşük hamile kalma şansı diyor
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
3 yaş da küçük bende doğunca ikisininde yaşları yakın oluyor ikisinde ilgi istiyor küçük zaten bakıma muhtaç büyük fazlasıyla kıskanç oluyor oda aynısıni istiyor gece bile kalkmayan çocuk kalkar oluyor dışarı istiyor oyun istiyor gezmek istiyor 
tarafından
Haklisin canım ya kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun
(3,701 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşıyorum çünkü kızım 14 aylıkken hamile kaldım kaza oldu simis biri 3 diğeri bir yaşında inan çok zor
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Kızınızı bu duruma alıştırın kıskançlık olmazsa bi sıkıntı yaşamazsınız
tarafından
Kızım çok korumacı aslında yeğenim var 4 aylık onu uyutuyor seviyor öpüyor emziğini veriyor ama yalan değil aynı zamanda çokda kıskanıyor her şeyini o yapmak istiyor:))
(1,453 puan) tarafından
Kuzenle kardeş farklı olur :) burda okuyorum annesi kardeşinin altını değiştiriyo diye bez takmak isteyen altına yapan bir sürü çocuk var tabiki sizde de olacak diye bişey yok ama güzelce alıştırmak gerek her şeye
0 oy
tarafından
3 aylık iğneden sonra çocuğun tutmasi hemen olmuyor 
tarafından
1 kere tek vurdum canım yine de zor tutar mı bide iğnenin etkisi biteli 3 4 ay oldu
tarafından
Ay bilmiyorum ki canım internette öyle okumuştum
0 oy
(173 puan) tarafından
Canim planli olacak ise kizin uc yaşına gelsin dogana kadar 4 olur cok daha iyi oluyor oyle  birde yas farkli cok az olunca cocuklarin kucukluklari gume gidiyor gibi insan sindiremeden büyüyorlar sorna da birsey anlamadım diye üzülüyor insan benim kizim 4 de yakindi ikinci kizim oldu artik bir çok ihtiyacinida karşılıyordu o nedenle hem bana hem ona iyi oldu. Hayırlısı insallah
tarafından
Haklisin canım ya bugün normalde ader günüm ama olmadım normalde korunuyordum bugün ilk defa afedersin korumadım hamile kalma şansım var mıdır acaba:((
(173 puan) tarafından
Igne 3 ay korur canim rahat ol. Olacaksada nasibi varmis artik
0 oy
tarafından
Öncelikle benim 2 kızım var biri 22 biri de 7 aylık tabiki zorlukları var ama çok güzel yanları da var büyük kızım sürekli seviyor ilgileniyor oynuyorlar gördükçe çok mutlu oluyorum senin ki de büyümüş bebek doğana kadar nerdeyse 3 yaşında olur daha rahat edersin bende 3 aylık iğne kullanıyorum ve çok adet düzensizliği yapıyor belki o yüzden senin adetin gecikmiştir iğnenin süresi dolmadan hamile kalmak biraz zor gibi
tarafından
Aslında düzensizliğin iğneden olduğunu biliyorum normalde bugün adet olmama lazım ama olmadım afedersin korumasız münasebet oldu acaba hamiel kalma ihtimalim var midiir iğneyi tek bir kere vuruldum sonra bıraktım birakali 3 4ay oluyor
0 oy
(238 puan) tarafından
3 yaşında ve 4 aylık iki kızım var. bu ilk zamanlar gerçekten çok çok zor. belki seneye falan daha iyi olur birlikte oynarlar ama şuan çok zorlanıyorum ben. 5-6 yaşlarında olsaydı ilk kızım daha iyi olurdu sanki
tarafından
Haklisin canım benimde aklıma yatmiyor hayırlısı neyse o olsun
0 oy
tarafından
Bende üç çocuk var 5 yaş 2 yaş ve 2 aylık 2 aylık olan bir tek ablalarına güluyo düşman gibi dövüş de dövüşüyorlar ama bir o kadarda birbirlerine bağlılar ") kardeş çok güzel şey 
tarafından
Aslında bu hayata ozeniyroum ama bilmiyroum yapabilir miyim:((
tarafından
Bebim niyetim iki çocukla kalmaktı ama üçüncü birden bire çok büyük sürpriz oldu hiç istemiyorduk hiç beklemiyorduk şok olmuştuk ") ama iyikide olmuş oğlusum şimdi hepsi beraber büyüyorlar bakalım
tarafından
Maşallah canım Rabbim onları sana sizide onlara bağışlasın
0 oy
tarafından
Canım benim iki tane oğlum peş peşe ve üçüncüye hamileyim çocuklara yetişirsin de eşine yetişemezsin. Bunu düşün sonra 9 ay hamilelik 9 yıl gibi olur insana
tarafından
Haklisin valla ne diym:((

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,203 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,319 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 771 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 509 göst.

Kategoriler

1,482,932 soru

24,257,181 cevap

341,275 kullanıcı

...