0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Merhaba kızlaarrrr 

Benim bir oğlum var ve aşırı yaramaz herneyse kayinvalidemlere gittiğimizde bu çocuk durmuyor falan diye konuşuyorum işte duruyor gayet sakin sana bir zararı yok herkes böyle çocuk ister falan diye sanki kendisi bakıyormuş gibi konuşuyordu.Dün biryere gittik arkadaşlarla arkadaşın biri kaynana getircek diye oda geldi işte.Normalde bırakmam peşinden koşarım hep oğlumun ama bu sefer bıraktım arkadaşlarla sohbet ettim ve arkasından o koşturdu:)

Sonunda bana hakliymişsin diyo bazen anlamayana yaşatarak anlatıcaksın ki anlayacak.Normalde asla böyle birşey asla yapmam hiç kaynanama bırakmam oğlumu.Ama hakketti:))

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaşayan anlar canm yasamayana istediğin kadar anlat 
(123 puan) tarafından
Anlamış oldu artık:)
tarafından
Haha iyi olmuş
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
İyi yapmışsın canm :)) 
(123 puan) tarafından
Demi arada gerekiyor :))
0 oy
tarafından
Ahahha iyi olmus boşver:)
(123 puan) tarafından
Arada böyle gerekiyo :)
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Aynı durumu ben de yaşadım benim küçük kızım da öyle kaynanam sürekli çok akıllı bunun neresi durmuyor diyordu orda 2 gün kaldım sonra hak verdi sanki yalan borcumuz var onlara 
(123 puan) tarafından
Valla ya uzaktan davul sesi hoş gelir misali
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Ahahaha iyi olmuş geçen bizde sofradaykan aldı  ben yedim ver sende ye diye yedim sonra kaldırdım topladım lavabo ya girip çıktım baktım kalkmış gezdiriyo sen bütün gün böyle mi oyalıyon dedi verdi kucağıma:D

(123 puan) tarafından
Anlamaları için bakmaları gerekiyor uzaktan babaannem diye sevmekle olmuyor
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Benim kaynanam da küçücük bebeğe getir yanımıza derdi çıkar yataktan kucaktan vs konuşurdu ben de durmuyor uyutmaya çalışıyorum deyince esirgiyorum sandı. Bir gün bıraktım ona eşimle çıktım carsiya gittim sanıyor ama evin etrafında yürüyüş yapıyorum =) yarim saat içinde aramaya başladı durmuyor diye eve geldim kayinbabam kizim al oğlanı hep ağladı dedi =) kaynanam da annesine alışmış o yüzden durmuyor dedi. Halbu ki gazlı bir bebek çok huzursuzdu 
(123 puan) tarafından
Anlamıyorlar işte uzaktan babaannem deyince sevimli sakin geliyor baksınlar 1 2 gün sorarim ben onlara da işte
0 oy
(53,834 puan) tarafından
neden asla diyosun birakmak kötü birseymis gibi ☺️ bende babannemlerde dururdum cogunlukla. arada bırak görsün kaynanan gününü ☺️
(123 puan) tarafından
Bu zamana kadar tek büyüttüm ihtiyacım yok bakmasına.Ama zaten oram agriyo buram agriyo diyo istemez de zaten o yüzden ama arada bırakmak gerekiyor:))

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,033 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 509 göst.
28 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,285 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,028 göst.