0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar ben geçen kurban baba evine gittim Halam beni evine çagırmadı çok ta zengin dir nenem yanı annesi babamgilde  yaşıyor Bu kurban hamile oldugum için gidemedim üç kız kardeşim birlikte anneme gittiler hepsi farklı şehirdeler Demin baktım paylaşım yapmışlar Halam özel arabasıyla gelip onları almış evine götürmüş kahve falan akşam yemegine götürmüş Eşleri durumları iyi iki enişte m akrabam benimki yabancı Onları götürüp beni evine çagırmaması beni incitti kürtaj oldum da aramadı beni Annem neneme demiş kızım halasına kırgın nenem demiş kim kırılıyorsa kızıma yamulsun

10 Cevaplar

+4 oy
(3,521 puan) tarafından
Dua etsin nenen kendisi yamulmasin o nasıl bir büyük yazık 
(4,651 puan) tarafından
Valla yorumuna güldüm kusura bakma +++++
-Reklam-
+2 oy
(1,767 puan) tarafından
Nenen yamulsun buruşuk nuşamba  valla kusura bakma canım hiçde takılma salla seni kotu gununde aramayandan ds bişey bekleme 
(1,581 puan) tarafından
Ay kız allah affetsin  ama buruşuk muşamba olayına çok güldüm:))
+1 oy
tarafından
maddiyat için olacaklarsa hiç olmasin öyle akraba vallahi. ama sende haklısın insan kırılır ayrım yapılınca. annem hep der paran varsa amcan dayin var paran yoksa kimsen yok. gerçekten de öyle malesef ki
(75 puan) tarafından
Canım çok yandı resimleri görünce Ama yapacak bir şey yok Allaha havale
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Nene de nene yani o nasıl laf tövbe tövbe
(75 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum
0 oy
tarafından
Nenende yamulsun emi kac yasina gelmis hala bi dengesizlik pesinde demekki bisver parayla insan olunmuyo demekki degiller
0 oy
(946 puan) tarafından
Tabi ki şartlar farklı olunca böyle durumlar oluyor. Kendim de buna şahit olmuş biriyim. Malesef bazı insanlar hep tepeden bakmayı seviyor, bir de hamilesin hassas bir dönem desın bende düşünülmek isterdim yani. 
0 oy
tarafından
Zaten maddiyatinla.seni yargiliyosa birak hicbiyere götürmesin öyle insanlar senden uzak dursun . Dünya malı dünyada kalir öbür tarada götürcegi 5 metre kefen
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Belki halan senin bi hareketine yada sen aramadin diye sana yakinlik gostermedi arayip sor bence hala ben anlamadan birsey mi yaptim sana diye sonucta niye oyle etmis ogrenirsin ama nenen de ne kadar gaddarmis oyle nasil demia senin icin Allah yardim etsin Akil yaşta degil basta derlerdiler de inanmazdim 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bazi insanlar da bu var malesef
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Bence şansına şükret iyiki gercek yüzlerini gördün 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 307 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
0 oy
11 cevap 613 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 905 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,358 soru

24,182,221 cevap

336,381 kullanıcı

...