0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızım 9 aylık dün 38.5 du ateşi acile gittik düşürdük geldik doktor biseyi yok distendir dedi bu sabah baktım ki heryeri kırmızı kabarıklık olmuş bugün yine gittik el ağız ayak hastalığı olmuş dedi ağzının ici filan hep yara yemek yiyemiyor kendiliğinden geçer dedi bı hafta içinde siz boyle bişey yaşadınız mı çok agliyo uyumuyo ateşi düştü ama mızmız yemekte yemiyo çok canim sıkkın onerebilceginz iyileştirici bı yöntem varmi

3 Cevaplar

0 oy
(11,975 puan) tarafından
Canm geçmiş olsun nasl bi kabartı oldu
(163 puan) tarafından
Sağol canım kırmızı kırmızı kabarık şeklinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç duymadım bile canım Allah şifa versin inşallah daha 9 aylık bi de :(, postun yukarı çıksin
(163 puan) tarafından
Amin canım Bende hiç duymadım yemeden içmeden kesildi agzi filan hep yara uyumuyo ağlamaktan kahroluyorum
0 oy
tarafından
Gorumcemin kızı olmuştu çok kötüydu her yeri kabardı .. elma suyu üzüm suyu icirdik surekli besin takviyesi yaptık doktor bile şaşırdı nasıl kilo aldırdıniz bu haliyle dedi .. çok zordu geçmiş olsun 
(163 puan) tarafından
Çok aşırı değil ama bugün ilk gün giderek çoğalıyor biraz doktor beş altı güne kendiliğinden Soner dedi ama zayıfladı hiç bişey yediremioirum göçen başka neler yedirdi canim iki üç kaşık yiyip birakiyo emzirmede yok bende
tarafından
Gorumcemin kizida ozaman daha yeni ek gıdaya geçmişti sen havuç suyu elma suyu üzüm suyu ver
(163 puan) tarafından
Tamam canim sagolasin
tarafından
Çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
30 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
0 oy
1 cevap 267 göst.
0 oy
7 cevap 647 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,566 cevap

331,983 kullanıcı

...