0 oy
427 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar 9nay önce doğum yaptım sezeryan ile birkaç gündür sezeryan dikişlerimde hafif ağrı hissediyordum bugün farkettim küçük siyah bir şişlik var dokununca acıyor nedir bu bileniniz var mı umarım anlatabilmişimdir 

6 Cevaplar

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Mikrop  kapmış  olabilir canım  vakit kaybetmeden doktora  git  kontrol  ettir  yoksa  daha  kötü  olur  ve dikişini  açmak  zorunda kalırlar 
(5,941 puan) tarafından
Olabilir  canım  sıvı  çıkıyormu benimde  böyle  şişme  olmuştu  sıvı  çıkıyordu mikrop kapmış  orayı  temizleyip  mikrop  kurutucu  krem  yazmıştı  doktor  iyileşmişti
(872 puan) tarafından
Sıvı çıkmıyor canım ama o bölge çok yumuşak
(5,941 puan) tarafından
Ne ne olmaz  bi göster canin  sen yine
(872 puan) tarafından
Eşimi bekliyorum canım gidicem umarım yarayı tekrar açmazlar
(5,941 puan) tarafından
Çok  kötü  değilse  acmazlar canım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Koy canım ne olucak ya sonuçta sağlık bu, insanlar kendilerini atarken sorun yok sen sağlığınla ilgili soruyorsun bişey olmaz. 

Kıl dönmesi olabilir mi acaba diye düşündüm ama bilemiyorum bende canım. Böyle görünce korkuyorum ya benim de 7 ay oldu bişey çikacak diye ödüm kopuyor zaten çok evhamlıyım
(872 puan) tarafından
Canım o benimde klıma geldi valla olur mu olur iyisi mi bir doktora gidiyim teşekkür ederim yorumunuz için
(946 puan) tarafından
Geciktirme canım geçmiş olsun
0 oy
(546 puan) tarafından
Basliga iltihapli sezeryan dikisi fotolu yaz.gormek isteyen bakar.linclenmezsin canim
(872 puan) tarafından
Yavrum bişey diyin mi yemin ederim onada bir kılıf uydururlar
(546 puan) tarafından
O kadar da degil canim burasi yardim yeri sonucta sallama oylelerinide
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kıl dönmesi olmuş canım doktora git aynı şeyi der snaa 
0 oy
tarafından
Büyük ihtimal kıl dönmesi 
0 oy
tarafından
Ne hale geldik insanlar korka korka soru soruyor resmen resmen kadın kadına düşman olmuşuz birbirimize destek olacağımız yerde köstek oluyoruz

Sen millete bakma canım millet herşeyini atıyor senin sıkıntın sağlıkla ilgili bir doktora görün istersen geçmiş olsun
(872 puan) tarafından
Maalesef canım burası iyi olduğu kadar kötü de insanlar tanımadan bilmeden dışlıyorlar kötü konuşuyorlar
tarafından
İşine gelmiyorsa yorum yapma yani bu kadar basit ama yok illa bir linç olup o ezik özgüvensiz egolarını tatmin edecekler

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 824 göst.
0 oy
9 cevap 583 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 880 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ✓✓£sm£r✓✓ (1,983 puan) tarafından soruldu
+6 oy
62 cevap 1,523 göst.

Kategoriler