0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (852 puan) tarafından
Kızlar hatırlarsanız yeni dogum yaptim. Doğumun 15. Gününde kanamam kesildi denilecek kadar az geliyordu. Hatta bazen gelmiyordu. 40 cikmasina 6 gün var. Ve gene adet gibi kanamam olmaya basladi yogun geliyir ama sancim vs yok. Diyelim 40 im çıktı yine kanamam oldu adet olarak mi sayılacak? (Pihti halinde degil yogun kanama olarak geliyor)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de sordum ama cevap gelmedi ya.ben de 38.gunde kanama oldu adet gibi 5 6 gün sürdü bitti.12 gün temiz durdum şimdi yine adet ağrılarım var
(852 puan) tarafından
Bendw agri da yok kiz anlamadim valla adet mi oldum acaba doktora sormak lazim
tarafından
Bence ağrı yoksa adet değildir.cunku bazı kişilerde lohusalıkta kesilip ara verip bir iki gün tekrar oluyormuş kanama akıntı.kız 70 gün sureni okudum :)
(852 puan) tarafından
Oh masallah insallah 40 gune kadar kesilir
tarafından
İnşallah bacim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama 40 tan sonrası özür sayılır.adet değil.yalniz 40 tan sonra 15 gün geçince olan kanama adet kanaması görülüyor 
tarafından
Aynen Cook zor ilk bebe küçükken.ben kontrol ediyorum valla artık ne ediyim :D
(852 puan) tarafından
Oyle valla benim.oglanda gazi fazla olmuyir Allaha şükür ama gece emmek icin cok uyaniyir gunduz de aynı bi is bile yapamiyorum banyo yapamıyorum yanlız kalmasin diye. Sinirli biraz catlatiyor kendini
tarafından
Bizim kızçe yine arada uyuyor ben de uykusuzum ya yatsam 5 gün uyurum.uykumdan feda ediyom valla herif te ise koşturuyor bu ara borç harç var diye.hele ikinci olsa benimkine dedim beni direk akıl hastanesine gönder :D
(852 puan) tarafından
Ahaha benimki de cocuguyla cocuk oluyor resmen iki cocugum var 3. Cocuga gerek yok  :D
tarafından
:)) Allah yuvanıza mutluluk huzur versin bacım :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,526 soru

24,184,789 cevap

336,546 kullanıcı

...