0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından
Soğuk almışım bugün sağlık ocağına gideyim dedim gittim dktr ne şikayetin var dedi bende öksürüyorum bide burun akıntısı var dedim bide göğsüm hırıltı ediyor dedim dktr kafasına göre ilaç yazdı tm gidebilirsin dedi bende hocam muayene etmeniz gerekmiyormu dedim yk git dedi okdr sinir oldumki o dktpra sanki hayrına bakıyor 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım saglık ocagına muayene etse ne edecek. Sırtını dinler agzz kulaga bakar ki artık uzman olmuş adamlar bu konuda. Senin söylemeden hatta durusundan anlıyorlar neyin oldugunu.. Biz bile burda destek isteyen3 soru sorana biliyorsak görmeden yprum yapıp tavsiye veriyoruz düşün yani. 
(468 puan) tarafından
Cnm gittiğim zamanlar muayene ederdi sonra ilaç yazardı benim doktorum olmadığı için başla doktora yönlendirdiler
(3,546 puan) tarafından
Bişi olmaz canım. Kullan verdiği ilaçları zaten soğuk algınlığı için parasetomol içeren ilaçlar agrı kesici vs vermiştir.. Geçmiş olsun.
(468 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gerek duymamis demekki
(468 puan) tarafından
Nasıl gerek duymadı cnm muayene ettikten sonra ilaç yazılır
0 oy
tarafından
Ben gecen martidan dustum doktor ta karsidan koluma bakti hmmm fazla bisi gorunmuyo dedi :)
(468 puan) tarafından
Çok sinir bozucu
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Canım zaten sağlık ocağına giden vakaların çoğu öyle artık tahminle yapıyorlar muayene etse nasıl eder ki bende gidip şikayet söylüyorum ona göre ilaç yaziyor
0 oy
tarafından
Belki koronodan şüphelendiyse o yüzden bakmamştr
0 oy
tarafından
Yalnız dediklerin korona belirtisi. Adam o yüzden bakmamıştır bence 
(468 puan) tarafından
Olabilir cnm bende düşünmedim dğl

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 319 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu