0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
1 buçuk yıldır burdayım ama üye olmadım ilgimi çeken tüm postları hiç sıkılmadan okudum okudukça üzülüp hep dua ettim aldatma postları instegram kullanan erkekler başka kadınlarla konuşp zaman geciren erkekler anlamadığım kendi kadınında olmayan başka kadında ne bulduğu  kadınıni başka kadınla aldatıyor kadının düşmanı kadın Allah ım ne günlere kaldık Rabbim bizleri eşlerimizi böyle kötü nefisli kötü düşünceli insanlardan uzak tutsun insallah  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Macera ariyolar baska bisey degl 
tarafından
Gerçekten öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin insallah zaman ahir zaman adaba edebe onem verilmeyen bi donemdeyiz malesef
tarafından
Hiç sormayın  nekadar üzücü bir durum negüzel evde helalin dururken  niye dısardaki
tarafından
Bokk yiyesiceler iste
tarafından
Aynn :)))) öyle doyumsuzluk başka birsey degil
0 oy
(3,979 puan) tarafından
Amin inşallah ne Allah sonumuzu hayretsin sadece erkekler. Değil kadinlarda sadakatsiz herşey internet  yaşanmaya başladı aile kavramı yok hep elimizde telefon öyle bı çağ geldiki  komşu yok sadece telefon arkadaş yok herşey buradan yaşanır oldu
tarafından
Teknolojiyle çocuklarımızıda kaybettik
(3,979 puan) tarafından
Öyle oluyo cidden oyun oynama yok ben eskiyi çok özledim sabah akşama kadar oyun oynardık şimdi yaşam yokk disarda
tarafından
Hayat telefonda bilgisayarda
(3,979 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Eşinden güler yüz anlayış görmedikçe kendilerine macera arıyorlar bence bir de her gün aynı yemek yeez mantığı var onlarda 
tarafından
Bir erkek iyiyse bindebir ihtimal dısarda mutluluk arar kadın  kendi anlayışlı  saygılı sevgisini gösteren bir erkekse bizim türk kadını ayağını bile yıkar hersey çift taraflı
0 oy
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️ çok şükür böyle bir sıkıntım yok Allah'ta vermesin ❤️
tarafından
Amin insallah Rabbim kimseye yaşatmasın Allah ıma şükürler olsun bendede yok ama kimsedede olmasın istiyorum
tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(5,268 puan) tarafından
DOYUMSUZLUK canm başka birşey değil
tarafından
Neden türk kadını temizliğe yemege cocuguna onem veren kadınlar aksama kadar bunlarla uğraşıp aksamda kocalarına zaman ayıramıyorlar  ondan sonrada kadınım bana yetmiyor biraz yardimci olsaniz hersey yetecekte anlayana

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 286 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 999 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,076 göst.
9 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Remifasolo (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,025 soru

24,052,416 cevap

329,743 kullanıcı

...