0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim Vebal alıyorsun diyo aramız bozulur kullanırsan dio . Evimde bayramdan beri karınca çıkıyo temizliyorum ertesi gün gene çıkıyo . Küçüklüğümden beri börtü böcek hiç sevmem tiksinirim sabah iştahım kaçtı . Eve geldim ilacı kullancam eşim mesaj atıyo Bi yandan napcam ya of . Sirkeli suyla sildim tarçın tuz döktüm yok gitmiyorlar off

11 Cevaplar

+1 oy
(25,180 puan) tarafından
Öldürmeden uzaklaştırman lazım gerçekten çok günah eşin haklı. 
tarafından
Girdiği yeri bulamıyorum ki Bi bulsam kapatcam ama bulamıyorum
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz bizde de çıktı bide ısırıyor napcan nüfusuna dahil mi olacak 
tarafından
Ya wc nin orda geziyo sonra mutfaga giriyo tiksiniyorum yok eşim anlamıo ya onlar giderler diyo ne gitmesi sürekli gelio lar eve
(684 puan) tarafından
Onlar gitmez hatta yerleşirler ona söylemeden hallet sprey al gerekiyorsa
tarafından
Söyledim ***** gibi karınca yemi aldım akşam gelince bakar kutuyu açtım mı diye sprey de bebege zararı olur mu ki
0 oy
(644 puan) tarafından
Sakin öldürme cok günah nr zararlari vatki sana  birak onlarda risklarini yesin 
tarafından
Öyle deme ama mutfak da bakliyat dolabımda dolmuşlar midem bulanıo
(644 puan) tarafından
Nasil demeyeyim ya sen ne diyorsun Allah onlari öldürmeyin diye emretmis karsimi gelelim yane
tarafından
E gıdaların içine giriyo ben yiyemiyorum onu nasıl yapcaz evde de bebek var yer yatagında yatıyo bide
(644 puan) tarafından
Bogarak yada yakarak öldürmek günah
(1,107 puan) tarafından
Karınca boğanı da ne biliyim :)
(644 puan) tarafından
Suyla bogmak cnm.elinle degil :)
0 oy
tarafından
İnstagram sayfasinda gormustum islak bulasik sungerini koy tezgahin ortasina ona toplaniyolarmis ordanda cikis yerlerini bul tarcini tam oraya dok cikamiyolarmis
tarafından
Deniycez artık inş kurtulurum
0 oy
(344 puan) tarafından
ilk önce süpürge ile Çek ondan sonra ilaç sık her yere kokusuna gelmezler zaten bilmiyorum ben öyle yapıyorum 
tarafından
Ben karınca yemi aldım kutu gibi bişey dolabın altına koycaktım Bi tane karıncanın değmesi yetiyormuş öbürlerinede bulaşıp hepsi ölüyomuş
(344 puan) tarafından
of ya valla benim aldıgım ilaçta öylemi bilmiyorum mecburuz gün geçtikçe çogalıyorlar
tarafından
İlk başta azdı temizledim Bikaç gün yoktular bu sefer dahada çoğaldı
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Dinen sana zarar veren rahatsız eden hayvanı öldürmek günah değil canım... Şimdi çıktığı deliği bulsan kapatsan Baska yerden açarlar. Kullan ilacı.. Eşine de bakma. Öyle aranız falan da bozulmaz.. Karınca bu yani. Önlem alınmazsa çok çabuk çoğalırlar. Kışın kaybolur yazın iki kat fazla çıkarlar. Çıktığı yerin Baska yerinde yine delik açarlar. Günah değil. Korkma 
tarafından
O da diyo ki ne zararı var bende diyorum mutfak da hijyenik olmuyo wc de geziyo sonra mutfaga geliyo masaya çıkıyo iğreniyorum sadece karınca değil hiç Bi börtü böceği sevmiyorum. İlacı açtın mı diye sorar akşam
(3,546 puan) tarafından
Sorsun.. Düşünsene mutfakta ufak gözünden kaçan ekmek kırıntısını tuvalete götürse sana günah. Ayrıca din evlerde haşeriyi vs temizlemeyi emreder... Sorarsa uygun bir dille anlat..
tarafından
O hiç dini boyuttan bakmıyo onunda yaşamaya hakkı var falan filan anlatamıyorum ya
(3,546 puan) tarafından
Onunda yaşamaya hakkı var diye diye evin her köşesi dolsun karınca ile olur mu öyle şey.. Karınca haşere türüne girer. Ve öldürmenin günahı yok.. Ha evine bir kuş girmiştir bir kedi bir köpek onu tutup çıkarma hakkın var ama bu öyle değil ki. Dalar birde ısırır adamı.. Hele kanatlı türleri ben kıllanırım eklem bacaklı hayvanlardan gece yatamam İnan.
tarafından
Aynen Vala bende hiç sevmem eklem bacaklı hele hamamböceği örümcek nefret ederim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Acikta bisey varsa tarli vs ona geliyorlar benim evde de suru var sanki gunah diye ellemiyorum
tarafından
Kızım çok kırıntı döküyo açıkta bişey yokda
(1,929 puan) tarafından
Ondan dir benim kizda ayni o yuzden geliyorlar ben kapattim girdigi yeri hala var lar
0 oy
(177 puan) tarafından
Kiz benim babam bitane toz gbi bisey almisti asla oldurmuyor karincalari sadece doktugun yerden hemen uzaklasiyorlar onlarda ayni durumdaydi suan hoc yok ewleri de ama adi ne iste onu bilmiyrm bi arastr istersen oldurmuyordu ama 
tarafından
Eczanede varmıdır ki benim aldığım karınca yemi öldürüyomuş
(177 puan) tarafından
Kiz bu yem deil boyle nasil diyeyim toz gbiydi bilmiyorumki adini bilsem yazardm
tarafından
Bi araştırayım inşallah bulurum
0 oy
tarafından
Ben de bunu geçenlerde yaşadım canım sınava gidecem sabahın köründe evi karıncalar sardı her yere tarçın döktüm önce kaçtılar sinava gittim geldim halıların üzerinde göz gözü görmüyor 

Bebek pudrası dediler burdaki arkadaşlar sağolsun denedim ve gerçekten çok işe yaradı şimdi gördüğüm yere dökerim kaçarlar
tarafından
Dökünce sonra tekrar çıkıyo mu
tarafından
Doktugum yere gelmediler bir daha
0 oy
(418 puan) tarafından
Karınca tebeşirleri var canım bulundukları yere sür öldürmüyor kaçıyorlar 
0 oy
(165 puan) tarafından
Cabim bir peceteye tiner dök onu da mutfak dolaplarinin altına biryerine at orda kalsin ne gözüksün ne dokunulsun yani onun kokusuna hiç bi böcek gelmiyo bende de karınca çöktü şükür böyle yaptik geçti 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ayferodemis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 441 göst.
0 oy
20 cevap 951 göst.

Kategoriler