0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlae biliyorsunuz yeni doğum yaptım evimiz 4 kat merdivenden çıkarken dikişlerim çok zorlandı 4 gün boyunca bebeği üst üste kontrole götürmek gerekiyormuş işte sağlık ocağına işitme testi sarılık testi falan Ben inip çık ama çıkamıyorum eşim tek götürdü çocuğu kimsem yok kaldım kızım tek eğilemiyorum kalkamıyorum hiçbir şey yapamıyorum eşim az önce mesaj atmış doktor demiş ki bebeğin anüsü makatı siyah kan tahlil falan da istemiş kızlar ne demek oluyor bu

5 Cevaplar

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım bilen biri gelir simdi geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Hiç duymadım ya insallah bi sorun çıkmaz ama bu hastalıkta 4 Gün üste üste çağırmaları çok saçma doğduğu gün topuk kanı aldılar işitme testini taburcu olduğumuz gün yaptılar bi hafta sonra gelin dediler sarılık için gittik sonra 15 günlükken gelin dediler ona da gittik bitti hele sağlık ocağına hiç gitmedim 15 günlükken ebeye whatsaptan kızımın bilgilerini attim kaydını oluşturdu kontrolleri hastane yaptık normal her şey dedim hepsinin girişini whatsaptan attığım bilgilerle yaptı sağolsun
tarafından
Bende öyle söylüyeym bı sağlık ocağına belki gitmeme gerek kalmaz
tarafından
Hayır olmaz dedi bizdeki yapılan testler ile hastanedeki bir değil dedi
(4,093 puan) tarafından
Tövbe ya ne testiymiş o öyle işitme testi aynı geçtiyse sıkıntı yok bi de topuk kanı alıp sarılığa bakıyorlar ilk gün ve beşinci gün yaptıkları da bu bi de K ve hepatit alışı oldu mu onu sorup sisteme girdi bu kadar
0 oy
(25,181 puan) tarafından
4 gün üst üste neden götürülüyomuş anlamadım olayı hastalıgı mı var ki
tarafından
Sarılık testi yapılacakmış işitme testi yapılacakmış birde cumartesi acile gelin yazmışlar
(25,181 puan) tarafından
Ne alaka canım kim dedi bunu ya hastanede zaten onların hepsi yapıldı ve öyle çıktınız siz. Sarılıgı varsa götürülür ekstradan. Hastaneden çıkarken ne dediler kaç çıktı sarılıgı. Hergün çocuk mu götürülürmüş sağlık ocagına bide. Benim oğlanın sarılıgı olmasına ragmen hergün götürmedik
tarafından
Bugün yarın cumartesi pazartesi getirin demiş hastaneden çıkarken yapıldı aslında hepsi ama tekrardan çağırdılar işitme de geçti ve takip yazıyordu bugün istime testi yapacaklrms ve kan almışlar tekrar
(25,181 puan) tarafından
Bilmiyorum canım kimseden duymadım böyle bişey valla
0 oy
tarafından
Neden 4 gün kontrole gidiyo ki ben hiç götürmedim dediğin testler hastanede yapıldı öyle çıktık hastaneden 
tarafından
Bize yaptılar ama tekrar yazmışlar işitme testi için geçti ve takip yazılmış bugün işitme testi tekrar yapacaklarms birde kan almışlar
0 oy
tarafından
Demir fazlalığı olan bebeklerde oluyormuş o. Ama yeni doğdu diyorsun. Yeni doğdugunda dışkısı siyah oluyor zaten. Acaba ondan mı dedi. Normale dönmedi mi hiç dışkı rengi?
tarafından
İlk doğduğu gün siyah yaptı sonra hemen sarı oldu hata gitmeden önce doyurdum kaka yaptı sariydi kakasi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 600 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
2 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esrat (9,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde SL (1,296 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,608 soru

24,127,251 cevap

333,806 kullanıcı

...