0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bilenelr yardımcı olabilir mi kizlar

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çiçeğim ilk ağızdan iç dış parazit aşıları yapılacak 3yıl önce 100 tl idi lakin söylemeden edemem ömürlük sahipleneceksen al mobilyamı tırmaladı kumu kokuyor kumunu dağıtıyor çok tüy döküyor koltuklarım tüy içinde diyip iki ay sonra vereceksen asla alma yavru kediler eve alıştıktan sonra büyüse bile sokağa bırakılır kaçmayı ve beslenmeyi bilmedikleri için ya bir araba altında ezilir yada çöp kenarındaki kediler tarafından saldırıya uğrar ya açlıktan ya kedi saldırısından ölür. Her şeyi çok iyi düşün vebale girme ilgi bekleyecek bakım isteyecek. 8 yıl pitbull besledim belediyeye şikayet etmişler zabıta geldi kendimi yerlere attım yine de vermedim şehir dışına tatile evde tek bırakıp gidemedim yine de vazgeçmedim unutma çok büyük sorumluluk epilepsi yüzünden evlenmeden önce öldü kö peğim ölmeseydi ne olursa olsun bırakmazdım büyük vebal iyi düşün 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm post yukarı çıksın 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ilk veteriner muayenesi aşıları toksoplazma testi ortalama bin lira tutar. Biraz buyruğunda kisirlastirmasi var o da baya tutar. Iyi düşünüp al yavru kedi çok oyuncu olur perdeler koltuklar hep yırtıliyor
0 oy
(1,092 puan) tarafından
İç dış parazit aşısı 90 tl burda 1 ay sonra da karma aşısı olur 100 de o . Çoğu insan perde mobilya çok yırtılıyor demiş ben öyle bişey yaşamadım tekir cinsiydi hemde tırmalama tahtası vardı ve tırnaklarını düzenli olarak kesiyorduk
0 oy
(376 puan) tarafından
Sadece aldığında aşısı yok canım. Benim kedim 3 yaşında yenice bitti aşıları. İç dış parazit bakımı devam ediyor ömür boyu 3 ayda bir.  Eşyalarını evet tırmalayabilir. Bir bebek varmışcasına özen göstermelisin. Maması suyu kumu hep temiz olmadı.  Benim bebeğim var tüyüyle başa çıkamadım robot süpürge aldım. Tüyleri uçuşuyordu hava temizleyici aldım. Ondan vazgeçmemek için bebeğimle birarada olmaları için elimden geleni yapıyorum. Çünkü ben onu evlat diyerek aldım yanıma. Sonradan vazgeçiceksen zora gelince bırakıcaksan hiç alma iyi düşün derim. Sokakta yaşayamaz evde büyüdükten sonra. Maddi manevi sorumlulukları var. Küçük çok tatlı diyerek alınmamalı. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
8 cevap 179 göst.
20 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mahirin annesi (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,691 soru

24,143,288 cevap

334,570 kullanıcı

...