0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızceler 31 haftalık gebeyim.. Bir kaç gün önce sümüksü bir şey geldi benden.. Burda resim paylaştım nişan mı diye. Değil dediler. Bugpn de akşam üstünden beri karnımda acayip kasılma vardı.. Geceden beri uyksuzdum iki saat kadar uyudum uyandım karnımdw bir boşluk hissi oluştu.. Sonra sancı basladı. Karnımın içinden içinden agrı geliyor makat sanki dışına cıkacakmış gibi arada bir zonkluyor..birde kuyruk sokumu kemiğim bir kaç gündür oturamayacak kadar acıyor.. Benim 3 bebek 27 den beri kasılmalarım var. Diğer ikisi sezeryan.. 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Makatta ağrı, büyük tuvalet hissi varsa doğum belirtisi. Ama çok oturduysan veya ayakta kaldıysan kuyruk ondan da acıyor olabilir
(3,546 puan) tarafından
Teşekkür cano.
-Reklam-
+1 oy
(1,453 puan) tarafından
Doktora gidin bebek kanala düşerse beklemeden doğuma girmeniz gerekir
(3,546 puan) tarafından
Bu ara eskisi gibi hareket de etmiyor ama bebek hep oldu olası kasık ta.. Bu içten içe agrı o kadar rahatsız edici ki. Arada bir gelen sancı değil. Sürekli ağrı var karnımda. Birde o boşluk hissi.. 30 una randevum vardı. :( daha sıklaşırsa gideceğim
(1,453 puan) tarafından
Bebek büyüdükçe hareket azalır normal. Doğum sancısı hiç geçmez ve düzenli aralıklarla olur mesela 3 dkda bir gibi. Eğer öyleyse acile gitmenizde fayda var beklemeyin randevuyu
(3,546 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Cnm bende 3. Bebegimi dogurdum yeni. evde sancilandim bilemedim dogum oldugunu hastaneye zor yetisdim yani aksatma derim bi görün doktora. Benim sancilar düzenli 10dk 20dk bi gelip gidiyor ve belime popo uzerine vuruyordu altta baskida oluyordu sonra birden şiddetlendi.
(3,546 puan) tarafından
Canım birwz uzun oturdum bugün ya acaba ondan mı diyorum. Sürekli gelen sancı değil de sürekli olan bir agrı var. Yani birr gidip bir gelmiyor. İçten içe acır gibi agrıyor
(1,334 puan) tarafından
Dogum sancisi adet agrisi gibi oluyor. Anladim canm sen yine kendini takip et bakim
(3,546 puan) tarafından
Teşekkür ederim.. Sağolun.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,628 soru

24,432,777 cevap

352,618 kullanıcı

...