0 oy
1,433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evliyken nişanlykn veya kızlar

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi kere buyuk kavga oldu bn babamın ewıne gıtmiştım 13 gun boyunca donmemiştım.. O gun o gündr hıc bir tartışmayı büyütmeyız ya o altan alır ya ben 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sözü atmıştım. Köyde tek başıma lojmanda kalıyordum. Babam şehir dışında çalışıyordu ona da diyememiştim. 3 hafta ayrı kaldık ama çok zor zamanlardı üstelik insan tek başına olunca... 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Coook vallaha . 
0 oy
tarafından
Öyle böyle kavgalar etmezdik sonra yavaş yavaş durulduk
0 oy
(211 puan) tarafından
Kendi aramızda öyle büyük problemler ve kavgalar yok cok şükür ama kayinvalidem yüzünden nisanliyken bile kac kez ayrılma Noktasına geldik evlendik cocugumuz olcak yine oyleee
0 oy
(65 puan) tarafından
Elbette boşanma aşamasna bile geldik zaten ondan sonra toparlanamadik
0 oy
tarafından
Bir kerede oldu oda sondu ayrildik zaten
0 oy
tarafından
Ettim hamileyken ettim.Bosanmaya bile karar vermiştim aldatma falan degildi ama bn sıkıya gelen bi insan değilim kafam atinca gözüm bse görmüyor
0 oy
tarafından
Hamileyken ettim canm bosaniyordum neredeyse :) şiddet uyguladı bu ben de dellendim . O gün bugün vurmuyor 
0 oy
tarafından

Tabiki tartışmalarımız oldu. Her evlilikte oluyor.  En buyukleri heo benim abartılarımdi. Esimin bir suçu yok:D

0 oy
(2,241 puan) tarafından

sevgiliyken cok buyuk bir kavga etmistik sanirim o bana bir isaretti ayril bundan diye ben sala k bunu gormemisim :ninja: simdi duzenli olarak kavgamizi ederiz ama is isden gecti :woot:

0 oy
tarafından

Ettim kendimi öldürme derecesine geldim hatta intihara kalkıştım :'(

0 oy
tarafından

Çok büyük kavgalarımız oldu hala da olur ben alttan almasam kendisi laf cambazı en ufak tartışmayı büyütür de büyütür o konuşacak ağzına geleni sayacak ben suscakmışım susmayınca benden kötüsü olmuyor susmam da ama ya o adam olacak ya ben gerçi yawaş yawaş olmaya başladı gibi :) en son ufak bir tartışmayı büyüttü defolu  ewden annemlere gidiyorum diye bu arada blöf için valiz yaptı hiç sesimi çıkarmadım sonra gece 12 de kedi gibi aradı aç kapıyı da ewe gireyim diye Rabbim kimsenin ewinğn huzurunu kaçırmasın çok kötü çok zor 

0 oy
(217 puan) tarafından
Ohoooo hemde kaç kere ettik:)sonunda yine dayanamayip sarılan ben oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,606 göst.
+1 oy
20 cevap 528 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,056 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu