0 oy
471 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (518 puan) tarafından
Kizlar 4bucuk aylik oglum var asla sallamayla uyumuyo ilk aylarda uyuyodu sallayarak yalanci memeyle uyuyodu şimdi asla yalancu meme almiyo sallayarak uyumuyi pışpışlayarak hiç uyuyo sadece emerek uyuyo 

10 Cevaplar

0 oy
(1,138 puan) tarafından
Benim hep emerekti hala da oyle artik gogsum aciyo 
(518 puan) tarafından
Benimd3 acıyor bide hemşireler yatarak emzirme bogulur dediler
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ozaman emerek uyut kuzum en güzeli:) benim en sevdiğim ama oğlum ememiyor kucakta emme pozisy9nunda durmayı sevmiyor ben yatağına yatırıyorum emzik veriyorum uyuyana kadar yanında duruyorum okadar bazen yanında da durmuyorum emzik veriyorum battaniyesini tutuyo  uyuyo
(518 puan) tarafından
Ne güzel valla kolaymis seninki :)
(9,647 puan) tarafından
Bazen de yatmıyor işte tutunup kalkmayı öğrendi kalkiyo ağlıyo yatırıyorum gene ağlıyo ayakta durmuyo ki denemedim çok fazla alışmasını istemiyorum kucakta durmak istemiyor falan bazen zorladogi oluyor
0 oy
tarafından
Saat 9 adogru yatags koyuyorum ii pispislamaya yatiyor . Ama gunduz hic uyumuyor nerdeyse
(518 puan) tarafından
Benimki de gündüz uyumaz gece uyuyo ama illa emerek dalicak
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Benm kizimda 4 aylik ne guzel hep ayagimda iki sallardm gece saati gelince hoop uyurdu smdi ayaga koyunca basliyo aglamaya huylari degisiyo surekli valla :))
(518 puan) tarafından
Gerçekten öyle :))
0 oy
(658 puan) tarafından
Yelliyerek canm bide rahatlasin diye gök gurultusu sesini aciyorum misil misil uyuyor
(518 puan) tarafından
Benimki korkar öyle seslerden :))
(658 puan) tarafından
Benimki cok rahatliyo canm  ayanda sallayarak uyutmayi oyret aliyorsa ellerini tut sakinlesdir
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Benim oglusumda 5 bucuk aylik emzik emmiyo ayakta uyumuyo ya salliycam beşiginde yada memede baska turlu yok uyumuyo 
(518 puan) tarafından
Ayy keşke benimkide beşikte uyusa
(1,508 puan) tarafından
Ya ama buda iyi degil mesela  bir yere gidiyorum besigini istiyo ayagi.da uyusa ayagim benle her yere geliyo ama besigi nerde bulucam ben en iyisi ayak onada alismiyo
(518 puan) tarafından
Tabi oda doğru
0 oy
tarafından
Ilk dort ay ayağımda salladim. Sonra kendisi sallanmak istemedi. Pis piş sesi açıyorum emzigini veriyorum kendisi uyuyor 
0 oy
tarafından

Eskiden saat 10 bucuk deyince coktaan uyumus olurdu suan hala uyanik. Pispisa ayakta sallamaya razıyım kucakta gezinerek uyumak istiyo. Dün tetanoz aşısı oldum kolum tutmuyo :ermm:

0 oy
(250 puan) tarafından
Ben oğluma sadece bir buçuk ay beşik kullandim salladim ondan sonra iki damla vardı karıştırıp ayak altına ve karnına masaj yaptirip emzirip yanına uzanıp uyutuyordum oğlum büyüdükçe damlayi kullanmayı bıraktım ama şimdi 5 aylık hala emzirdikten sonra yanına uzanıp sırtıni ovalayip yatırıyorum bı kaç gündür mizmizlaniyo öyle uyumak istemiyor ama ben sabredip bekliyom oda sağa sola dönüyor sonra elini yuzume koyup yatıyor bende yerine bırakıyorum inşallah hepde böyle olur tabi bunları yaparken emziksiz de yapmaz :-)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Biz 5,5 ayligiz hep emerek uyuyordu 3 gündür hafif sallıyorum kucağımda alışmış uyuyor hemen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 331 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 349 göst.

Kategoriler

1,495,227 soru

24,426,986 cevap

352,117 kullanıcı

...