0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (1,377 puan) tarafından
Esim beni secti birbirimizi sevdik evlenmeye karar verdigimzde aileler arası sıkıntı oldu anlasamzsnz olmaz vs denildi nişan yapamadan birbirimizi fazla taniyamdan sorunlu sekilde evlenmek durumunda kaldik.Bunların hepsini esim istedi cani gönülden .Derken bugün laf arasında aileler haklıymıs ,senin hakkında söyle dusunmustm degisirz vs sonra görücu usuluyle evlenmeliymisim ben dedi .Evet bir cok sorun yasadik ne o ne ben istedigimiz gibi cıkmadı evliligimz düsunce yapimiz vs ama ben evlenmeyi düsunmeyen biriydim o öyle bir sardı ki beni istedi ki dusundum.sevdim.Bugün bunları söylüyor .Bende dedim madem ilk zamanlar anlamdin olmayacagini sonraki zamnlar neden çocuk istedin yaptın ben hicbir seye hazir degilken ustelik .Degisecek diyeymis .Benimde büyuk hayal kırikliklarim var ama bir sey diyemedm onun dediklerinden sonra kalakaldım .Kırıldım.Amac neydi ki simdi.

6 Cevaplar

+1 oy
(14,204 puan) tarafından
Bu kadar kirildiktan sonra hiç acımadan pat pat bende kırarım asla taviz vermem neden sustun?
(1,377 puan) tarafından
Daha önce çok konustum zaten dedim ya madem anladin da niye uzattin bu kadar diye simdide kırdigınin bile farkında degil ki ne desem bos zaten
(14,204 puan) tarafından
Bu lafları yanına bırakma kırıldığını gözüne sok
(1,377 puan) tarafından
Kendi sessizligime cekildim .
(14,204 puan) tarafından
Sessizlikten anlamıyorlar bacım içinde dert olacağına dışına at ona dert olsun sessizlik tam olarak işlerine geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
O sana bunlari patır patır soylediyse sende catir catir sic agzina bence 
(3,443 puan) tarafından
Bı sen galdiydin naber ;D
tarafından
Kiz napam hastayim valla kaynanami hatirltacak bisi yapma bu aralar sinirliyim ona ahahahha
(3,443 puan) tarafından
Geçmiş olsin neyin var ?
Kaynana ne yaptı dedikdu ver bize biz dedikodu ile besleniyoz :D
tarafından
Yavrum ben elti kaynana gorumce koca paylasmiyom sorunum olmadigi icin valla ama kaynana ilk defa bukadar costu anlam veremdim cok gezdim ondan galiba :)
0 oy
(11,462 puan) tarafından
Kirildiysam kederim valla o bir derse ben 5 derim pat cat söyleseydin içindekileri keşke
0 oy
tarafından
O sana bunları söylerken senin elin armut mu topluyordu 
0 oy
(54,158 puan) tarafından
çok kırıcı olmuş soyledikleri esinin
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Saçmalık olmus nasip kısmet bu işler kimse kimsenin kara kaşına gözüne aldanıp gelmiyor kaç yıllık olursan ol taniyamayabiliylrsun eşini hergün yeni bı huy çıkıyor.degisor die kimse kimseyle evlenmememli gerçekten kişi neyse odur değişse bile bu bı yerde patlak verir yani .sende bende seni istememiştim ama nasip kader bunları yaşayacakmisiz de gec

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 541 göst.
7 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,585 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,059 göst.
10 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,440 soru

24,154,465 cevap