0 oy
1,737 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar ilk defa soruyorum. Cevap verirseniz sevinirim. 4.5 yaşında cocugum var ikinciyi istiyoruz birkaç defa denedik olmadı ama devam edin dedi doktor iliskiye. Simdi ben ailemin yanındayım yumurtlama zamanında eşim gelecek ama burda cocugumla aynı odada kalıyoruz eşim gelince de öyle oluyor ayni odada iliskiye girilmez diyorlar nasil yapacağız bilmiyorum burası da çok müsait değil. Ben de gidemedim uzak çünkü senede 1 defa geliyorum. Bir akıl verin. Cocuk uyurken iliskiye girilmez bunu yeni öğrendim ama öncesinde girmiştik biz negibi sakıncaları var ne yapmak lazım bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 

31 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Yani ailenden dönüşte yapın çocuk 4.5 yaşında aklı erer benimki daha bebek ben hiç yanında o tarz duruma asla girmedim çocuk doğurmak marifet değil çocuğu psikolojik men de sağlıklı yetiştirmek gerekir  yanında yapmayı bırak sesiniz bile gitmemeli 
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Bence yapmayın uyanmasa bile çıkarılan sesler falan onun bilinç altına gider. Uyanırsa da zaten yandin
0 oy
(54,155 puan) tarafından
cocuk uyanirda görür diye girilmez . sizde bu ay yumurtlama donemini degerlendirmeyin evinize gidince yapın
0 oy
(30,220 puan) tarafından

Dikkat etmeniz lazım evinize dönünce ikincinin temelini atın bacım aceleniz ne 

0 oy
tarafından

Ya çocuk uyurken o.is yapılmaz diye bişey yok . Çocuğunun uykusundan eminsen en ufakk bı sese uyanmayacagini biliyorsan işini hallet . Ama annenin evinde nasıl.yapican duş a bile.insan girmeye utanır bilemedim :ermm:

0 oy
tarafından
Batıl inanç bunlar ninelerimiz dedelerimiz tek odalı evlerde 8-9 çocuk doğurup buyutuyorlardi avlularda bahçelerde mi yaptılar bu çocukları :-D:-D:-D hep uyuduktan sonra olmuş olanlar eskiden böyle iki göz oda bulan zengindi 
0 oy
tarafından
Çocuğu başka odada yatırın,salon ya da dayı teyze odasında bir geceden birşey olmaz
0 oy
tarafından
Babanın ewınde nasıl rahat edersin ilişki konusunda bn ona şaştım cnm wala 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Üstümüzü açmadan çarşaf altından girin işinizi madem. Uyanmicandan eminsen neden olmasın .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 746 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ayse57575 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Erdiesma (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,777 göst.