0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 18 haftalık oldum 3 gündür ejderha gibiyim midem çok kötü bı lokma ekmek yesem yanıyor normalmi bu haftada olması acaba ? Bide gaviscon içiyorum başka tavsiye edebileceğiniz bişey varmı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktorq git kiz bendede vardi agri yanma ilac verdi farkli gecti sikayetlerini hep soyle
tarafından
Canım doktora yazdım oda günde 2 kere gaviscon ic yazmış başka bişey yazmamış varmı burda tecrübeli olan merak ettim belki başka.bisey geçirir
tarafından
Bitki cayi onerisi ilac falan hep risk sejinle benim bunyem ayni degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam yani içtiğim su bile zehir oluyodu bana soğuk süt gaviscon maden suyu falan iyi geliyodu ben bu mideden o kadar çok çektim ki sorma bı çare bulamadım
tarafından
Ay canım ya :( gaviscon içtim az önce süt içiyim bide bari mahfoldum 3 gündür çıktı bu yanma ya normalmi acaba bu haftada saçı çıkıyor desem çok erken degilmi
tarafından
Saçtan değil maalesef inşallah geçer ama büyük ihtimal doğuma kadara çekersin az az ve sık ye miden çok aşırı yandığı zaman bir çay kaşığı karbonati ağzına at arkasından yarım bardak su iç hemen keser
0 oy
(11,104 puan) tarafından
Allah'ım 7 at boyunca çektim o yanmayı gaviskon duo bilmem kaç çeşit ilaç şurup ayyaş gibi şişeyi kafaya dikerdim hayatta sırt üstü yatamazdim doğum yaptığım gün geçti mide yanması
tarafından
Çok zormuş gerçekten anlıyorum seni 3 gündür çıktı bu yanma o kadar kötüyüm ki normalmi acaba bu haftada ya
(11,104 puan) tarafından
Normal canım kimi bebek saçlaniyo o yüzden diyo. Doktor alakası yok bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığı için diyo benim oğlum doğduğunda çok saçliydi toka taksan takılırdı o derece
tarafından
Sağlıklı olsunlar da amann ne yapalım :(
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Çok kötü o yanma beni uykudan uyandırdı sade soda ve soğuk süt iyi geliyordu baş ucuma koyup içiyordum
tarafından
Soğuk süt içiyim bari ya :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,409 cevap

330,214 kullanıcı

...