0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar seneye yeğenimin sünnet düğünü var bizim arabamız yok her neyse eşime bu akşam dedimki seneye kadar bı araba alalım oda dediki araba kiralariz gece teslim ederim arabayı dedi bende dedimki öyle olmaz 1 gün öncesinden gitmek lazım oraya dedim bana diyo ben çalışıyorum ya ya tutki o gün 8 4 çalışıyorsun komşu düğünü değil sonuçta bu haksizmiyim doğrudan salonami gecicem ama kendi tarafi olunca haftalar öncesi alır iznini 1 ay sonrada kuzenimin düğünü var diyorum eşime bak düğüne cagrdilar bizi diyo akraba o kadar onemli degil biz her düğüne gidersek ooo batariz diyor bende dedim altın takmak şart değil 20 lira bile taksak olur durumlar o zaten haksizmiyim kızlar adama bak ya işten cikcak beni kuafore getircekte bizde sonra yabancı gibi sünnete gidicez 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Seneye olan dugun icin simdiden konusmak nedir kiz hele bi dur bi dakka sonrasinin garantisi varmi:)
(2,587 puan) tarafından
Yavrum şimdiden konustumki seneye eşim tatile gitmek istiyor düğün varya o yüzden kaçacak.bi yerlere
tarafından
Ahahha cakal seni :)
(2,587 puan) tarafından
Napim canım hep kendi tarafına gidiyo tatile
tarafından
Ozaman iyi yapmissin kiz
(2,587 puan) tarafından
İyi yaptım tabi canım biraz bizim tarafada alışsın hep kendi tarafi olmuyo
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Bunlar hep aynı cins valla şaşmaz sen de onun tarafına uzak ol
(2,587 puan) tarafından
Ama bundan sonra öyle
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Kiz seneye diyon dugunu bide sünnet dugunu ben pwk önemsemezdim valla ne kuaföre gidicem sunnet dugunu icin biraz abartmussun simdiden konuyu acarak da esini sıkmissin o gun bi gelsin belki senden once o dusunup erken goturur senj 
(2,587 puan) tarafından
Canım sünnet düğünü yeğenimin ablamın çocuğu yani ee bende teyze oluyorum doğal olarak kuaföre gutmekte hakkım diye düşünüyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 210 göst.
3 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 731 göst.
17 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,025 soru

24,093,206 cevap