0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Valla bir yere giderken bıktırıyor öncesinde. 2 günlüğüne izin aldı kuzenimin düğününe gidecez. Yok direk salona gideriz. Yok şu yol km olarak daha kısa. Yok erkenden kalkıp yola çıkmam. Sen bizim aileye giderken erkenden kalkıp çıkmıyoruz  ben niye öyle yapım. Hep kendi ailesini karşılaştırıyor. Bıktım artık. Ailesi mi dolduruyor acaba aklına bisey mi sokuyorlar alttan alttan anlamadimki.Git ailenin yanina kal istediğin kadar diyorum oda yok.bensiz hayatta gitmez.  Omrumu tüketiyor ne yapmaliyim

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Büyümesi icin beklemen lazim sanirim daha buyumemis
tarafından
Kazık kadar adam bir olgunlasamadi
tarafından
Biraz zaman alabiliyo bazilarinda
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Çocukça şeyler bunlar canm olgun insan böyle davranmaz senin ailen benim ailem demez habire. Eskiden böyle yaparlarmis senin ailen böyle dedi senin ailen bunu yaptı vs vs 
tarafından
35 yasina girecek. Hep böyle bi yere gitmeden once hep agliyorum onun yuzunden
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Oğlunun aklına girmeyen kayınvalide yoktur bence bizde memlekete giderken oğlum sbaah 5 ye kalk gel dedi gelin bile demedi evden ciktigimizda saat 9.30 du:D bilerek yavaş hazırlandım geç uyandım

tarafından
Her gun konuşurlar. Kesin alttan alttan isliyordur. Yoksa niye surekli karşılaştırma yapsın deilmi. Iyi yapmissin cnm:))Ne o öyle emreder gibi
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla edecegin sey belli sen onun ailesine cok cok iyi davrancann anca oyle yola alabilirsin ama genel itibariyle cok konusuyor diyorsan ne yazikki ona edilecek bise yokk bazi erkekler gerçekten cok konusuyor benmkide ayni
tarafından
Cnm ailesine dedigin gibi çok iyi davransam esim çok iyi olur ama bizden çıkmazlar. Gözleri hep bizde zaten. Kaynanama gel bizle yasa desem hemen gelir. Ama ben kaldiramam

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 309 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,018 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 637 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Denizyildizi (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,030 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,607 soru

24,185,979 cevap

336,624 kullanıcı

...