0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (149 puan) tarafından
Kizlar 3 ay 8 gunluk bebegim var bas cevresi 37 cm ile dogdu suan 43 cm normalmi kafasi buyuk diyorlar canimi sıkıyorlar bebegim erkek

8 Cevaplar

+1 oy
(4,094 puan) tarafından
Doktor kontrollerinde normal dediyse sıkıntı etme kafa yüz büyüklüğü genetik ailede kafası büyük olan birine çekmiştir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kim dedi peki onu saglik ocagimi
(149 puan) tarafından
Herkes diyor gorenler bile sacini kestik ondanmi
tarafından
Doktor demediyse eger ole diyenlere sizin beyniniz küçük de gec
0 oy
tarafından
Ayda ortalama 2 cm buyuyor kafa cevresi. Verdigini olculer gayet normal. Ayrica bebelerin kafasi normalde de vucuda gore buyuk olur :) millete hic takilma bence
0 oy
(30 puan) tarafından
Bizimde öyleydi kafa önde gidiyordu 2 aylıkken ultrason çekildi şükür sorun çıkmadı. Şimdi büyümesi normale döndü. Benim oğlan kardeşiminde öyleydi profesöre bile götürmüşlerdi bişey çıkmadı. En son genetik dediler. Ailede kafası büyük biri varsa olabiliyormuş. Benim kayınpederim ve kardeşimin kafası büyük doktor genetik olabilir dedi.
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim bebişin doğumda 34 cm di 4.ayimda 42.2 5.ayimda  44.5
0 oy
tarafından
Doktorlarin demedigi biseye caninizi sıkmayı birakin kucuk beyinli insanlar anca konusur
tarafından
Evet askm doğru diyon:)))
tarafından
Ay sinirim bozuldu zaten kiz biyandanda hastayim seni gorunce gulesim geldi sjjsjs
tarafından
Ya kıyamam sana çok geçmiş olsun neyin var kocam:)
tarafından
Atagim tuttu agrilarim var yavru fmf hastasiyim ben
tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah canım ❤️❤️

Artık iyileşmeni beklicez o zaman alman için neyse birşey olmaz sağlık olsun:)))
0 oy
tarafından

Benim ablamın oğlunun kafayı görsen kocaman abimin oglufa öyleydi hala öyle ama çok tatlı :D sıkma canını erkek bebeklerin kafa biraz büyük oluyor

0 oy
(2,173 puan) tarafından
Şuan 36+5 haftalık olduk dün banada doktor kafası büyük biraz dedi beni korkuttu , ama başka bir doktora gittim bugün normal dedi bütün kafa yapıları farklıdır insanların herkesin vücudu bir değil dedi gayet güzel açıklamasını yaptı ölçümleri de normal çıktı dünkü doktor beni çok endişelendirdi 10 gün önden gidiyormus bebeğimin gelişimi 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
4 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.

Kategoriler

1,474,860 soru

24,146,062 cevap

334,663 kullanıcı