0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (1,797 puan) tarafından
Ben eşime yada evimize birşey yapıldığından şüpheleniyorum çok çok güzel giden evliliğim öyle kötü bir hale geldi ki anlatamam :(  eşim her lafimi yanlış anlıyor herşey de birşey arıyor hiç olmayacak şeyden oooo ne kavgalar çıkarıyor :(  dünde yine bos birşey üzerine tartıştık bakıyorum sadve ona niye böyle yapıyor diye bana bakma sen bakınca sersemliyorum basim dönüyor dedi :( vücuduna dokunuyorim acitmadigim halde acitiyorsun dedi hiç böyle yapmazdı bakislarimi çok severdi şimdi sanki bende bişey varmış gibi ona bakınca sersemlesiyormus :(  Allahım dua edin bize ya :(((( bildiğiniz bir hoca dua varmiiii

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
7 gün evde her gün bakara ac tuvalet banyo hariç her yeri sirkeli su ile sil canım ve sende günlük çekebilirim kadar ya vedud zikrini çek şifa olur inşallah 
(1,797 puan) tarafından
Inşallah canm ya :((
tarafından
Sokma canını düzelir mutlaka bazı dönemler böyle olabiliyor evlilerin dönüm noktaları birbirinizi yıpratmayın bu süreçte çok üstüne düşme hayirlsiini dile hep
(1,797 puan) tarafından
Inşallah geçer canm.Inşallah :(
-Reklam-
+1 oy
(217 puan) tarafından
Yediniz yemeğe inşirah süresi oku canım bol bol dua et
(1,797 puan) tarafından
Okuyayım canm çok sağol :(
+1 oy
(334 puan) tarafından
Canım nerede oturuyorsun
(1,797 puan) tarafından
Antep canm
(1,797 puan) tarafından
?? Canm bildiğin bir hoca mi var
(334 puan) tarafından
Ben İstanbul sandım. Ama en güvenilir hoca cami hocalarıdir. Onlardan baktirabilirsin eşine.
0 oy
tarafından
Bakara aç evinde canım bol bol 
(1,797 puan) tarafından
Açıyorum canm her odasında dinliyorum
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Allah şifa versin kuzum inşAllah düzelir eşin yazdıklarını okuyunca bende şüphelendim bakışlarından filan rahatsız olması normajll değil 
(1,797 puan) tarafından
Inan ki en  çok ta bakislarimi severdi ona :(
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Şüphelendiğin yapabilecek birisi var mı peki bakışlarından vs rahatsız olması hiç normal değil
(1,797 puan) tarafından
Var canm ben ikinci esiyim ilk olan kadın çok sorun çıkardı bize evime kadar geldi eşim cezaevine girdi onun yüzüne geçenlerde de evimin önünde tek benim kapimda kan lekesi gördük o gün bugündür kavga ediyoruz :(
(3,158 puan) tarafından
O zaman araştır bul buluştur bi hocaya anlat derdini daha da kötüye gitmeden durum canm ne diym Allah ıslah etsin yapanları...
(1,797 puan) tarafından
Amin canm :( arastrcm insallh
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bin tane ya Vedud çekip bi tatlıya üfle eşinle birlikte ye o tatlıyı
(1,797 puan) tarafından
Tamam canm yapayım sagolasin
0 oy
tarafından
allahümme ya vedut zikri çek oku çok işe yarar

evini önce bir ara bak etrafa sonra temizle cnm
(1,797 puan) tarafından
Tmm cnm sagolasin bakcm insallah
0 oy
tarafından
Büyü bozma duaları var nette onları oku yap Felak nas oku eşinin suyuna kendi suyuna için belli sana yapılmış seni onun gözünde karartmislar bizim bu Antep çevresinde çok yaparlar büyü işlerini falan çok ürkütücü ya günah Allah ıslah etsin onları yaptilarsa günahlarına girmeyelim ama sen kan falan diyosun eşinin gozundende iyi görünmüyorsun. Bol bol dua oku nettende araştır bakdualara 
(1,797 puan) tarafından
Evet canm burda çok yapıyorlar :( Allahm yapanları sana havale ediyorum :'(( bnden nefret ediyor resmen adam ya :(
tarafından
Allah büyük sen hangi ilçede oturuyorsun
(1,797 puan) tarafından
Sehitkamil canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 373 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 338 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy