0 oy
1,414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhabalar kendimi kısaca tanışalım yaşım 42 bu yasa kadar kısmet olmadı evlenmedim.bir bey var.1.bosandigi karısından bir kızı var 7 yasinda.2.bosadigi karısından da bir oğlu var 3 yasinda.bana talip oldu.karsisina normal insanlar çıkmamış.1 esi bunu terk etmiş.ikinci esini d e bu terk etmiş.1.ile toplamda 7 yol ikinci ile 1 buçuk yıl evli kalmış.zatten 2.esi ile mantik evliliği yapmış sevmemiş. Kadin hamileyken cok uyuyormuş ev işlerinde sıkıntıları varmış cok bilmiyormuş.pismis.ofke patlamaları oluyormuş.hele coocuk doğduktan sonra çocuğuma mikrop buluşacak diye sürekli ellerini yikiyormus tuvalete bile soyunup giriyormuş.ama kadin tedavi olmayı istemiş adam kendi kendine duzel demis vs.simdi bunlari bana anlattığında ben de aileme anlatiyorum ikna olmuyorlar.ben açıkçası bu beyle evlenmek istiyorum.hoslandim cunku

Sizce ailem  hakli mi ben de geri  adim atmalıyım.yoksa ailemi ikna mi etmeliyim özellikle 2.evliliginde adam haklı değil mi?

59 Cevaplar

0 oy
(425 puan) tarafından
Asla ve asla cocuklu bi insanla evlenme  seninde cocugun yoksa mantikli ol tecrubeyle sabittir sakin evlenme
-Reklam-
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Başka bi nickle önceden burda olmuş olabilir misin? Hikaye tanıdık geldi de :ermm:

0 oy
(495 puan) tarafından
2kere bosanmis ve bosandigi es hakkinda bile konusmasi ne bilim bence aileni dinl
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Adam sana  açık  açık  söylemiş  bende  prblem  war ben  prblemliyim  diye  2 kişiyi  boşamış  sende evlenirsen  3. Bosayacağı  kadın olacaksın  o adamdan  ve evlilikten  hayır  gelmez  ben  sana  soylim  bence  ailenin  lafını  dinle  bırak  o adamı  

Hem hamile  iken  çok  uyuyor  diye  birimi  boşanırmıs ya adam  deli  deliiiiiiiiiiiiiiiiii uzak durrrrr 
0 oy
tarafından
Herşeyden önce evlenmediysen çocuklu birini seçmeni tavsiye etmem
0 oy
(475 puan) tarafından
Valla iki kere boşanmış bence adam da sıkıntı olabikir bide o sana öyle anlatmış ama dogrunsoyledigi ne malum bence çok iyi düşün öyle karar ver hakkında hayırlısı olsun insaAllah 
0 oy
tarafından
Her sey göründüğü gibi çıkmayabilir bence kadınları bulda birde onlara sor sen ne cektiler ki bir erkek yuzunden aileni karsina alma derim ben aldim ve okadar pismanimki anlatamam
0 oy
(29 puan) tarafından
Benim de ikinci evliliğim. İlk eşimden çocuğum yok. Eşimin de ben ikinci evliliğiyim, onun ilk evliliğinden iki çocuğu var. Şimdi bizim de bir bebeğimiz olacak. Çocuk olunca çok daha zor. Sadece evlenip ayrılmış olsa bir nebze ama çocuk olunca ister istemez onun yaşadığı sıkıntı,stres,gerginlik size de yansıyor. 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kaçarak uzaklaş bence. Adam psikolojik sorunu olan kadına kendi kendine tedavi ol dediğine göre sorun onda da var.. Aileniz haklı. 
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bence adamda problem var. Hadi ilk kadın terk etti ikinci neden terk etmiş. Uzak dur kesinlikle
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Tabii ki iki kere boşandı diye illâ ki adamı suçlayamayız. Belki iki kere şansı yaver gitmedi. AMA anlattıklarına göre benim içime pek sinmedi açıkçası. Hamile bir kadın uyur, iş yapamaz ki zaten. Düşünsene sende hamile kalabilirsin ondan. O zaman o da sana öyle davranırsa? Birde kadın tedavi olmayı kendisi istemiş adam kendin düzel demiş. Bu davranışı normal değil bence. Ayrıca çocuklarının olması da senin için zor olabilir. Sen bilirsin yine de, ben olsam evlenmedim.
0 oy
(496 puan) tarafından
Aynı hayatı paylaştıgı eşlerini bu denli kötüleyerek anlatmasında sıkıntı var nolursa olsun çocuklarının annesi anlaşamadık ayrıldık derdi ama yarın öbür gn bimproblem olsa sen de aynı şeyleri yaşıcaksın eminim 
0 oy
(937 puan) tarafından
Adam öle anlatır tabi bide kadına sormak lazım 
0 oy
tarafından
2 kere boşanmış adamla evlenmezdim. Bence kendisi geçimsiz biri. Herkes de karşı tarafa suç atıyor neymiş pismis çok uyuyormuş falan filan. Hamileyken çok uyumaktan doğal ne var. Adam boş düşünüyor bence
0 oy
(3,546 puan) tarafından
İyi bir adam olsaydı o çocuklarının anneleri hakkında ileri geri konusmazdı. Ne kadar kötü olursa olsunlar anlaşamadık ayrıldık derdi... Ama malesef tüm suçu karşı tarafa yüklemiş birde bir de değil iki kadın.. Evlenince cocukları için onlarla görüşmek zorunda kalacak.. Bunları kabul edebilirsen evlen derim... Yoksa hiç bulaşma.. 
0 oy
(54,459 puan) tarafından
2. evliliginde kadin tedavi olmak istemis adam kendi kendine ol demis bu bile geri adim atman icin sebep  iki kez ayrilabilir nasip kismet dersinde bana olacak gibi gelmedi uzulen sen olursun
0 oy
tarafından
Burda evlenmedim yazmissin hic
0 oy
(14,062 puan) tarafından
2 evlilik yapmış var bunda bir iş büyükleri dinle sen 
0 oy
tarafından
Son kararın ne oldu merak ederiz biz :-) ailenin istemediginde hep bir hayır çıkıyor yinede son söz sizin hakkınızda hayırlısı evlenirsinizde hemen çocuk yapmayın azıcık tanıyın birbirinizi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 605 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ranamiran42 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 709 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde ZEHRA CEFEROVA (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,521 soru

24,331,659 cevap

345,684 kullanıcı

...