0 oy
1,289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhabalar kendimi kısaca tanışalım yaşım 42 bu yasa kadar kısmet olmadı evlenmedim.bir bey var.1.bosandigi karısından bir kızı var 7 yasinda.2.bosadigi karısından da bir oğlu var 3 yasinda.bana talip oldu.karsisina normal insanlar çıkmamış.1 esi bunu terk etmiş.ikinci esini d e bu terk etmiş.1.ile toplamda 7 yol ikinci ile 1 buçuk yıl evli kalmış.zatten 2.esi ile mantik evliliği yapmış sevmemiş. Kadin hamileyken cok uyuyormuş ev işlerinde sıkıntıları varmış cok bilmiyormuş.pismis.ofke patlamaları oluyormuş.hele coocuk doğduktan sonra çocuğuma mikrop buluşacak diye sürekli ellerini yikiyormus tuvalete bile soyunup giriyormuş.ama kadin tedavi olmayı istemiş adam kendi kendine duzel demis vs.simdi bunlari bana anlattığında ben de aileme anlatiyorum ikna olmuyorlar.ben açıkçası bu beyle evlenmek istiyorum.hoslandim cunku

Sizce ailem  hakli mi ben de geri  adim atmalıyım.yoksa ailemi ikna mi etmeliyim özellikle 2.evliliginde adam haklı değil mi?

59 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle haklılar ailen Hadi birinci kadın kötüydü ikinci de mi kötüydü baksana kadın tedavi olmak istemiş ona bile müsaade etmeyip kendi kendine düzel demiş 
-Reklam-
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sadece adamı dinleyip inanmak istediğiniz için inandınız. Bi de o kadınları dinlemek gerek. Şu an gerek yok da yani herkes kendi tarafından anlatır.

2 çocuk var. Karşıdaki melek de olsa sizin olmadığı için karşı tarafı anlayamaz, onların istekleri size fazla gelecek.

Veee aileniz istemiyor. Emin olun onlar da yuva kurmanızı ister. Ama yılların tecrübesi var onlarda. Bişeyleri önceden görüyorlar. Saygı duyup kabul etmek lazım.

Daha güzel kısmetleriniz çıkacaktır.

Hoşlandım, seviyorumla maalesef yıllar geçmiyor. Keşke geçseydi ama hayat çok zor. 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bence iki eşi de adamı terketmis demekki adamda sorun başını yakma derim ama yine sen bilirsin
0 oy
tarafından
Abla dicem şu yaşa geldin aile diyorsa vardır bildikleri düşünemiyor musun? 

Kadın tedavi istemiş adam kabul etmemiş bu büyük bi olay bence. Tam tersi olsaydı adam haklı derdim ama adam haksız bence. Ki onun tedavisini kabul etmeyen sende bi sorun görse seni de canından bezdirir yine terk edilir. 

Bence aileni dinle uzak dur o adamdan
0 oy
tarafından
Kimse yoğurdum ekşi demez adam i dinlersen mutlaka zaten kadın suçludur ama bide kadınları  dinlemek lazım ben olsam kabul  etmezdim 
0 oy
(652 puan) tarafından
Aileni dinle derim canım. Adamda bence problem var
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Eski eşlerini özellikle  çocuklarının  analarını sana bu şekilde kötülüyorsa öyle bir insandan  uzak dur.
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim Kayın babada 2 kere boşandı dısardan memek gibi adam dersin nasıl bıraktı kadınlar ama içine girsen aşırı sorumsuz hanımlar haklilardi bosanmakta bence. Bence boş ver ailenin Bi bildiği vardır 
0 oy
(15,110 puan) tarafından
Eski eşini sana kötülüyor ise sorun bu benim için. Adam olan biten bir şey için konuşmaz. Olmadı der yürütemedik der çekilir. Gebeliğinde uyumayan insan yoktur nerdeyse bu bile batmış herife. 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bence ailenin dediginj yap iki defa evlenmis belki de adamdadir sorun pişman olabilirain aileni dinle
0 oy
tarafından
Bence de adam da Bi problem var. Ailen haklı bence geri adım atmalısın 
0 oy
tarafından
Burda cok gördüm annemi babani dinlemedim kactm eclendm esim beni dovuyir diddet uyguluyor ailemin yaninada gdemem destek olmazlar  postlarini aklini basina al o kadini bu kadar kituleyen insan sana neler uapmaz bide bu laf cok zoruma gitti hamileyken cok uyuyormuş muş hanile kadin yani normal segilmi halsizlik uyuma istegi hepimz hamilelik gecirdik hepimz öyleydik bi kadin olarak boyle birseyi asla savunma adam cok haksiz bi kadina yapilabilecek en büyük kötülük ya 
0 oy
tarafından
Ilk eşi neden kaçtı acaba sakin evlenme teyzemde oyle evlendi simdi cekiyo kopek gibi pişman 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ailen haklı hç bulaşma
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla hayatındaki kadın hakkında bu denli kotuleyici sözler söyleyen birinin suratına bakmam ben olsam askimdan olsemde . Yarın öbür gün beni de kötüler ayrılık olunca 
0 oy
(11,530 puan) tarafından
Ben kesinlikle evlenmezdim 2 kere neden terk edildi bide 2 çocugu var dertsiz başına dert alma uzak dur
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bence evlenmemelisin ablacım 2 kere boşNmışsa emin ol bir sorun var bi zat şahitim etrafımdan
0 oy
(781 puan) tarafından
Bunun bir çocuğu olmuş ya kendini prof sanmış ikinci başını kaldirmiyo uyuyodu diyo bunun lafı yapılmaz benimde bir ve ikinci hamileliğimde en az 17 18 saat uyuyordum acilmiyoduki gözlerim elde değil ama üçüncü tam tersiydi uykum gelmezdi bunun lafını yapan adamdan hayır gelmez adam sana alttan alttan mesaj vermiş hamile bile olsan uyuma hizmetimi yap gezme evde otur temizlik yap nesini istiyosun bunun
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Adamda sorun vardır öyle derler
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Ailen haklı, 1 kez boşansa neyse de 2 kez boşanmıs adam da problem olduğunu düşünüyorum, hem de 2 cocugu var omur boyu bakmakla sorumlu oldugu belki de yanina almak isteyecek bakabilecek misiniz, kadinlari bulup onlarlada konusun herkes kendini hakli bulur tabi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 562 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ranamiran42 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 671 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde ZEHRA CEFEROVA (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,711 soru

24,102,351 cevap

332,494 kullanıcı

...