0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Kızlar belden uyuşmalı sezeryan oldum 2. Sezeeyanim ilkinde zerre ağrı falan hiç yerimde hiç bir şekilde hissetmemiştim ama bunda öyle değil.  Ilki özel de 2. Devlette oldu . Kızlar ben cumartesi doğum yaptım pazar günü akşam taburcu oldum . Ben hastane de başladı başım.  Sonra geçti rahattım eve geldim.bindaha bi başladı bugün perşembe neler yaptım neler bir gram bile hafiflemez mi yok ? Migrenim çok fena tutmuş ve gitmiyor ALLAH rızası için sağlam etkisi olduğunu bildiğiniz ilaç ve ya el yapımı biseler var mı?  Acil nörolojiye gitcen deyip geri gönderiyor nolur biseler yapın dayanamıyorum artık hem sezeryan ağrılarım.hem göğüs hem baş hem bebekle uğraş hem oglanla uğraş üstelik oğlan diş çıkardığı için dünden beri ateşli onun ateşini düşürmeye çalışıyorum biseler söyleyin kim ne derse yapicam afedersin . Si.dik iç deseniz onu bile yapicam bu ölümcül ağrıdan kurtulmam lazım 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durumun varsa sende bilezik tak
(1,135 puan) tarafından
Nas il anlamadım
tarafından
Canım yanlış posta yorum yapmışım
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kahve içtin mi ki? Bir de aprol içilebilir emzirme döneminde paroldan daha iyi 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Aklıma kahve geliyor birde parol kuzum yaa Allah şifa versin çocuğunda sende bebeğine de Allah iyilik versin
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Özele gitme sansin varsa bi tıp merkezine falan git serum taktir, ilaçtan daha etkili oluyo serum. Kahve içtin mi sezeryandan hemen sonra 
tarafından
Yok kız serum bile etki etmiyor ben tam 50gun cektm o bas agrisini gündüz yok gece 2de saat gibiydi saat2yi vurdumu basım başlıyordu sabha kadr ödün gbi duruyodum uzanamıyordum bile 3tne serum takılmıştı bna o ağrı cik fenaaa ya
0 oy
tarafından
Ben o agriyi tam 50gun yaşadım emar tomografiye girdim tek bir ilac iyi geldi bna nöroloji doktoru yazmıştı 
0 oy
tarafından
Bol bol sade nescafe iç canım. Bi bildiğim o. Gelmiş olsun bebişin de hayırlı olsun 
0 oy
tarafından
Bol bol sade neskafe  iç ve yürü o zaman geciyo benimde migrenim tutmuştu o şekilde geçti 
0 oy
tarafından
Asla baş ağrısı çekmeyen Ben sezeryandan sonra neler çektim

Bol bol nescafe içtim ve parol alıodım ha bire öyle geçti 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy