0 oy
1,640 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Nasıl insanların nazarı daha çok deger 

İyi geceler...

22 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

.           
tarafından
Nerden buluyon şunları yaa :D
tarafından
Hatçem galerimde var önceden sanki sorular ona göre soruluyor. Vallahi cuk oturuyor hepsi :D
(1,297 puan) tarafından
Profildeki degılsın dimi :))
tarafından
Kız profildeki tabi başka türlüsü mümkün mü :D
Nasıl bi galeridir o yaaa giren gülmekten altına yapar :D
tarafından
Demi ama ya nedir bizim bu göz rengimizle alıp veremedikleri.?  Yorumlarda bi sürü gördüm renkli gözlüler yazan olmuş yok devenin nalı..
-Reklam-
+2 oy
(1,920 puan) tarafından
Fesatların çekemeyen insanların maşallah demeye zorlananların zaten sen bişeye sahip olduysan hmm nasl oldun nasil yaptin diyrn insan fesattır nazarı değer ama maşallah derse çok sevindim derse hayır dua ederse değmez 
+1 oy
tarafından
Erkeklerde saha cok vardır derler 
tarafından
Hahaha genelleme yapamam bı kısmını seviyorum azıcık kısım:))
tarafından
Sen sev kız :)) sevilmeye değer vardır tabi de bene hep kelek çıktı :D
tarafından
Rabbim senin de karşına seveceğin sevilecegin birini çıkarsın
tarafından
Allahümme amin bacım.Kiyamam sene sağol kız.Rabbim seni de o sevdiğin kısımdan yana pişman etmesin hep mutlu iyi ol inşallah amin amin amin :))
tarafından
Amin canm benim ☺️❤️ inşallah
+1 oy
tarafından
Kenafirlerin 
tarafından
Bene kim artı veriyor ay canım canım :D
+1 oy
tarafından
İçi fesat olanların değer.he dışardan anlamak için tabi biraz da olsa tanımak gerek
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bunun bi kıstası yok bence 
0 oy
tarafından
Fesatlarin çok değer bence ben çalışırken bir kız vardı yüzümde bir nokta sivilce yoktu o söyledi ertesi gün sivilce bastı resmen :Dd
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kalbi kötülükle dolu olanların 

Iyi geceler 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Erkeklerin ve renkli gözlerin şahsi fikrim. 
tarafından
Kaç kişiyi devirdim bi bakışımla inanamazsın..
0 oy
(11,437 puan) tarafından
Cnm bebeğe en çok annenin nazari değer derler gerçekten de öyle 
0 oy
tarafından
En cok renkli gozlerden ve kiskanclardan nazar değer masllh demelri gerk
tarafından
Önümden geçeni deviriyorum zaten gözümle bi renkli gözlü olarak..
0 oy
tarafından
En çok annenin nazarı değer derler bizde
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bana göre bir bebeğe en cok anne babanın nazarı değer. Sonrasında herşeye çok dillendirildiği zaman nazar değer. 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Fesat kalplilerin, elindekiyle memnun olmayı bilmeyen, kendini hep başkalarından aşağıda gören u.yuzların çok değer.. Bi de uzun ve donuk bakan kişilerin nazarının çok değdiğini okumuştum bi yerde, doğru mu bilmiyorum 
0 oy
(4,159 puan) tarafından
Bence bunda bi kriter yok önemli olan maşallah demek herkes fesat kıskanç falan demiş ama bazen çok iyi niyetli insanlarında istemeden nazarı oluyor kendi ağızlarıyla söylüyorlar zaten öyle olduğunu o yüzden böyle şeyler söylemek doğru değil 
0 oy
(345 puan) tarafından
Renklı gozlu insanların derler canım
tarafından
Hıhı önümden geçeni gözümle deviriyorum zaten ben bi renkli gözlü olarak..
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Anne ve babanın bile nazarı değer. Sadece kem gözlerden çıkmaz nazar. Öven çok seven hayranlıkla bakanda nazar eder. 
(3,141 puan) tarafından
En doğru yorum valla :D herkes neler yazmış,benim de nazarim değer zaman zaman,çok beğendiğim hayran olduğum bir şeye,ama asla kötü gözle fesatlıkla bakmam
(2,436 puan) tarafından
Yanlıș bir bilgi sadece kem gözler denmesi. Halbuki öyle değil. :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bence bunun şöyle insanların nazarı değer diye bir kuralı yok,benim de nazarim değer,çok beğendiğim bişey kırılır kopar vs vs,ama asla kötü gözle bakmam
0 oy
tarafından
Nedir arkadaş bu renkli gözlerle alıp veremediğiniz.?

Delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk kişi bir olmuş çıkaramamış hesabı belliki  renkli gözlüleri kıskanan biri demiş bunu herkeske inanmış..

Kıskanç olanın nazarı değer bişeyi çok beğenipde maşallah demeyenin değer bunun göz rengiyle değil kalp rengiyle alakası var.. Kalp rengini kıskançlıkla kenafirlikle hasetlikle almışsa o kişinin nazarı çok değer..

Şu göz rengimizden artık bir uzak durun.. Kaldı ki nazardan 1 hafta boyunca karabasan bastı beni babamın arkadaşı okudu çevşen yazdı öyle düzeldim ee şimdi kendi kendime mi nazar ettim aa dur yoksa bnm ailenin yarısı renkli gözlü diğer yarısı da elagözlü koyu renkli olan hiç yok kız bnm aile mi nazar etti yoksam bana :))) 

Renkli gözlülerin nazarı oluyor olsa o zmn Almanya Rusya gibi renkli gözlü sarışın olan ülkelerin çoktan devrilmesi gerekirdi di mi.? 

Küçük bir not daha göz rengimizin gönünüşü güzel evet ama inanın kullanımı güzel değil ne güneşe çıkabiliyorum ne bahçeme hele soğan doğradıktan sonra vay halime hemen alerji arkasından kirpik dibi iltihabı yüksek ışık hassasiyeti azıcık güneş görsen hemen göz ve baş ağrısı vampir gibi gölgelerde gezmek zorundayız bazı renkli gözlüler böyle.. 
0 oy
tarafından
Benim nazarım çok var ama gerçekten kötü niyetim yok iyi bişey bile desem içtenlik le dediğim içinmi oluyor bilmiyorm ama ertesi güne kalmiyor başina bişey geliyor annem en çok şahit olanlardan 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 4,297 göst.
12 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 163 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sedadz (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,050 göst.
0 oy
16 cevap 760 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu