0 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar dün yaptığım testte hamile olduğumu öğrendim . Doktora gittim kan değerim 156 çıktı hamile olduğumu söyledi doktor 2 gün sonra gel dedi. Yarın nasipse gideceğim. Ama bu sabah uyandığımda da kahverengi renginde akıntı gibi kanama geldi doktorumu aradım hemen doktor da keseyi göremediğimiz için daha yarın sana test yapicaz gebelik dedi eğer yüksel çıkarsa yerleşme kanaamasıdır dedi. Ama kan değerin düşük çıkarsa düşük yapıyorsun dedi. Yarına kadar kan değerleri yüksek tutmam için ne yapmalıyım hanımlar yardımcı olun lütfen
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuru dut al avuç avuç ye bir günde kan değerin tavan oluyor 
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
(1,860 puan) tarafından
Kız gebelik değerini diyor doktor kansızlığı demiyor :) kuru dut demir için
tarafından
Soruyu anladım kan değerimi yüksek tutmak için demiş kuru dut kan düzeyini yükseltiyor . Düşük için zaten bişey yapmaya gerek yok olacağı varsa oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sadece uzanın. Saglıklı bı gebelıkse zaten devam edecektir. Gozunuz aydın ınsallah saglıkla alırsınız kucagınıza. 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Canım hiç bişey yapamazsın onun için, yat dinlen 
(3 puan) tarafından
Yani çok değil kanamam ama ne bileyim insaan bi panik yapıyır Allahım inşallah sağ salim alabilirim kucağıma
(1,860 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,771 soru

24,035,158 cevap

328,893 kullanıcı

...