0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bebegimin bezini aliyodm boyle seyler cikti ilk defa oluyo neden olabilir bilginiz var mi ilaclari hep kullandigim ilaclar 

image

6 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ek gıda aliyormu canım
tarafından
Hayir sadece anne sütü haftaya 5 aylik olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukari       
0 oy
tarafından
Sadece anne sütü aliyor muş bebeğin cnaim sen en son ne yedin alerji yapabilecek bir şey yiyip içtin mi?
tarafından
Evet bir ara yesillik çok yiyodum o zaman yeşildi Ama onu bildigim icin endiselenmemistim. Domates ilk defa yemedim ilk defa böyle oldu domates mi yapmistir ki
tarafından
Ben oyle dusundum canim ama bi kaka tahlili yaptirsan daha iyi olur alerjik bir durumu vadide belki
tarafından
Ya şimdi aklıma geldi dün dışarıda esimle isimiz vardi giderken kaynanama bıraktık bir saatliğine Onda da sofra kuruluydu karpuz vardı karpuz vermiş olabilir mi acaba günahını almak istemiyorum ama çok meraklı bebegimin agzina bir şeyler tıkmaya Ben yanındayken müsaade etmiyorum Ama ben yokken fırsattan istifade vermiş olabilir diye düşündüm şu an ona da soracağım zaten
tarafından
Olabilir canım sor bakalım bi
tarafından
Tamam canm insallah vermemistir ya defalarca laf ettim sirf bu yuzden ama yok anlamiyo
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Alerjik benimkide 6 aylıkken olmusdu ama çikolata dokundu hastaneye gotur 
tarafından
Hiçbir şey yedirmedim ki Sadece anne sütü alıyor
(4,073 puan) tarafından
Sen yine göster cnm bı doktoraa
tarafından
Ya şimdi aklıma geldi dün dışarıda esimle isimiz vardi giderken kaynanama bıraktık bir saatliğine Onda da sofra kuruluydu karpuz vardı karpuz vermiş olabilir mi acaba günahını almak istemiyorum ama çok meraklı bebegimin agzina bir şeyler tıkmaya Ben yanındayken müsaade etmiyorum Ama ben yokken fırsattan istifade vermiş olabilir diye düşündüm şu an ona da soracağım zaten
(4,073 puan) tarafından
Aynen sor
0 oy
(34 puan) tarafından
Kan ilacindan kaynaklı olabilir benim kızımda da oluyordu 
tarafından
1 aydır kullanıyorum bu zamana kadar olmadı ama sence karpuzdan olabilir mi dün kaynanama bırakmıştım bir saatligine o vermiş olabilir diye düşünüyorum
(34 puan) tarafından
Sanmıyorum benim kızımda yumurta alerjisi de vardı doktor insanda kaynaklı olabilir dedi kaka testi yaptılar sıkıntı görmediler bende yumurta vermedim benim sütümden geçmiş 5 ayı geçti yumurta diyetindeyim ama sor sen yine doktoruna
tarafından
Devam ederse mi gideyim bu gece yola cikicm 1 ay doktorumuzla gorusme imkanim yok aciliyeti var dersen annemlerde gideyim
0 oy
(4 puan) tarafından
Kan ilacından, kaynaklı canım benim bebeğimde de ara ara böyle oluyor. Sindiremediğini bölye atıyor sanırım. 
tarafından
Nerdeyse 1 aydir kullaniyorum hic boyle olmamisti ama ara ara olur mu diyosn
(4 puan) tarafından
Benim bebeğim 8 aylık olacak ara ara böyle olduğu oluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 342 göst.
0 oy
5 cevap 296 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride.me (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alya-! (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,555 cevap

336,183 kullanıcı

...