0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya bu durumla ilgili hiç fikrim yok. Önce mide bulantısı çektim sonra tuvalete gittim ve çok değişik bir parça düştü affınıza sığınarak söylüyorum kusura bakmayın. Sümüksü bı kıvamda bı parca düştü. Bilgisi olan merakımı giderebilir mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
parcaysa düşüktür. pıhtı olmadığına eminsen
tarafından
Ya pıhtı gibi değildi. Hiçte anlamam bu konulardan . Tek bildiğim çok değişikti ve sümüksü gibi akıntı tarzında bekledi sonra düştü . Kusura bakma affına sığınarak söylüyorum. Çok şaşkınım ne olduğu anlamaya çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Git kan ver düşük falan yaptıysan kanda çıkar. Beta HCG öyle hemen düşmez kanda düşük durumunda
tarafından
Şimdi gitsem sağlık ocağı almaz ki beni sabahtan alırlar diye biliyorum
(1,634 puan) tarafından
Sabahtan git zaten canım. Yarında versen çıkar kanda
0 oy
tarafından
Kan ver canim bta dan çıkar benim de oldu en sonunda küçük yuvarlak birşey geldi doktor düşük yapmışsın tam da düşük diyemeyiz ama çok yeni birseymis demisti
tarafından
Ben adet oldum yumurtayı dışarıya attım ama yine de doktora git ilaçla durduruluyor bazen kanama
tarafından
Benimde adetim yaklaşıyor olmadım daha
tarafından
Bence direk acile git düşük yapıyorsan durdurabilirler iğne ilaç vs
tarafından
Ama acaba düşük mü işte ya değilse . Yarın sağlık ocağında kan versem anlaşılır mi
tarafından
Kaç kere soylicem canım git hastaneye öğren
0 oy
tarafından
Kanama veya kahverengi lekelenme var mıydı canım
tarafından
Hayır hiç birşey yoktu
tarafından
Ben düşük yaptım canım ama kahverengi lekelenme ile başlayıp kanamayla devam etti daha sonra parça geldi  karın ve bel ağrısı da oluyor düşük değildir bence inşallah da olmaz ama sen yine de git doktora  eğer sümüksü küçük bir parçaysa enfeksiyonda olabilir korkma yine de
tarafından
Bence de ya düşük değildir . Sağol canım yardımcı oldun

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler