0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar benim iki çocuğum var, kızım 6 yaşında, oğlum 8 aylık, ben artık çocuk getirmeyi düşünmüyorum, oğlumda çok yıprandım ve düşünmüyorum, geri çekilme yöntemi ile korunuyorum, eşim kaç gündür üçüncü çocuk istiyor, bende hayır diyorum, bana diyor ki Bi bakmışsın olmuş, ve ben şuan gidip sprail almak istiyorum ama çocukalrımı emanet edecek kimsem yok, bana akıl verin, eşime güvenemiyorum. Oğlumu emziriyorum 

19 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Niye acele ediyor ki çocuklarınız daha küçük onların sevgisini doya doya yaşayın nasıl olsa ikiniz hazır olunca yine olur güzelce konuş canım onunla yıprandığını söyle hiç istemiyorsan bilr zamanı gelince belki olur de niye böyle tek taraflı bunlar yaa
-Reklam-
+1 oy
(2,100 puan) tarafından
Eczaneden hap al söylemeden başla canim
(137 puan) tarafından
Emziriyorum verirler mi
(2,100 puan) tarafından
Emziren anneler için olanından al
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Erkek istedikten sonra o korunma yöntemi ile engel olamazsin cnm prezervatif kullandir istersen 
(3,454 puan) tarafından
Bide hap al kullan
(137 puan) tarafından
Emziriyorum kullan bilir miyim
(3,454 puan) tarafından
Aile hekimine söyle canım burada okudum kadarıyla emzirenler için ayrı marka vardı bilgim yok ama benim
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Ertesi gün hapı al canım spiral taktıramayacaksan ama eşten gizli ne kadar doğru olur bilemiyorum
(137 puan) tarafından
Mecbur bırakıyor cnm
(4,586 puan) tarafından
Oyalasan olmazmi tamam dusunelim ama bebek daha küçük biraz daha büyüsün falan desen
(137 puan) tarafından
Olmaz diyor sanki o bakacak
0 oy
tarafından
Spiral taktiramiyorsan iğne vurun üç aylık ben iğne burundum eşimde korunuyor bendede üç çocuk var çocuk yapmakla iş bitmiyor ki bakımı eğitimi geleceği var oğlu var bide daha çok küçük ikinci çocuğun hiç mantıklı değil üçüncü çocuk işi 
(137 puan) tarafından
Malesef cnm benok yıprandım oğlumda sürekli ağlar durmaz hala da öyle anlatamıyorum
0 oy
tarafından
Eşin kafaya koymuş cnm senin kesin çözüm bulman lazim prezervatif kullanmaz bence böyle diyorsa hap al yada birini bul sipral tak gel aklıma başka birşey gelmiyor cnm 
(137 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım sağlk ocagında cocuklarınla gidip taktırabilirşsn. Adetin 3.günğ git 5 dk lık işi var.. Hemen yatırıp takıyor ebe... Eşin ruhu bile duymaz. 
(137 puan) tarafından
Sağlık ocağı takıyor mu
(3,546 puan) tarafından
Tabiki hemde ücretsiz ben de taktırdım... Önce git spraal taktırmak istediğini söyle ebe sana adet olunca gel der.3. Günü. Gidersin bebelerin bebek arabası varsa oturur ona. Zaten sağlık ocagı alt katta yer oluyor orda takıyorlar. Sanıyelik bir işlem İnan.
(137 puan) tarafından
Tmm cnm sağol ben yarın sorayım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben iki cocukla baş edemiyorum millet 3cocuk diyor.Bakacaksa tamam de canim.
(137 puan) tarafından
Bende baş edemiyorum sanki o bakacak ihtiyaç almak bakma değilki vallahi çok yıprandım
(3,895 puan) tarafından
Bende onu dedim cnm bi bakmak sadece bez almak degil zaten tutacak gazini alacak sakinleştirecek uyutacak bunlari yapabilecek mi? Bnm eşim bakarim bakarim diyordu simdi bi gazını bile alamiyor tüm gece ayaktayim bnm oglan da beni cok yipratti birde kolik 2 aylik cok zor bir süreç hatta en zor zamanlar.. Esin bu zamanlarda yardim edebilecekse ya da kayinvaliden yani kabul et yoksa karsi cikmaya devam et.
(137 puan) tarafından
Cnm benim oğlumda kolik bir bebekti şuan 8 aylık oldu biraz rahatladım oda emekleme ye başladı heran peşindeyim, kayın validemşn kendine hayrı yok bana nasıl olsun
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil  en iyisi prezervatif bir an olsun cikardirmam 
(137 puan) tarafından
Almaz ki
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Hiccc guvenme 
(137 puan) tarafından
Güvenmiyorum zaten
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım gerekirse doğum kontrol al kullan eşine katiyetle güvenme 
0 oy
tarafından

Git nasıl korunyorsan korun 3 aylık iğneler falan varmış ondan ol gerekirse vallahi çok zor oluyo 3 çocukla benim var 3 tane birde 2 si art arda oldu çok zor oluyo sanki eşin mi bakacak gelip de şimdi eşim önceden nolcak diyodu şimdi beni perperişan halde görünce gıkı çıkmıyo kolay değil 

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Peki eşin sana evde temizlik çocuk bakımı konusunda yardımcı oluyor mu
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benim eşimde 3. Çocuğu çok istedi ikinci kızım biraz küçüktü okula falan gidiyordu ben gizli gizli korundum hele seninki 8 aylikmis daha çok çok erken. Şuan kızımın biri 9 birisi 13 yaşında 39 yaşındayım ve 3.hamileyim nihayetinde çocuğa bakacak zahmetini çekecek büyütecek anne.

Büyüt çocuklarını guzelcene sonra yaparsın 3. Çocuğu eğer fikriniz değişmezse kocanın yaptığı bencillik. 3 aylık iğne emzirirken yapılıyor sağlık ocagindaki ebeye danış
0 oy
(747 puan) tarafından
Sakın güvenme sakın aynı sekılde üçünce gebe kaldım pskolojım alt üst bıktım herseyden bağlasalar baglamıolar ma dahada güvenmem carelerine bakıcm cok yıprndım 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Onu fark eder canım eczaneden emziren ler için hap var onu al caktırmadan iç ve ses etme. Kendileri bakmadığı için demesi kolay acaba 1 tane erkek dogum yapsa bir daha dogurlar mı 
0 oy
tarafından
Hap kullan canım istemiyorsan eşine de söyleme 
0 oy
tarafından
Erkekleri anlamiyorum sanki dogurmakla bitiyo is bnmkide ayni daha ikinci dogmadan ucuncu yapalm diyo cildirmis olmali:)))
0 oy
tarafından
Yaa ucuncu cocuk guzel de 8 aylikmis oglan daha cok kucuk:) hapa basla istersen adet oldunmu hic dogumdan sonra

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mizgintrn (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,569 göst.
0 oy
28 cevap 1,236 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,414 puan) tarafından soruldu

Kategoriler