0 oy
1,745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Aranızda göstermeyen var mı 

31 Cevaplar

+3 oy
(13,671 puan) tarafından

Benimle ilişkisi başka torunuyla ilişkisi başka benim göstermeme görüştürmeme gibi bı hakkım yok

tarafından
Sizi tuttum nadir güzel cevap veren insalardan birisiniz
(13,671 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama olması gereken bunlar
(3,546 puan) tarafından
Nerelerdesin banu. Gözükmüyordun bu ara
(13,671 puan) tarafından
Buralardayım Kübra gün ecok girmiyorum artık geceleri uyumadan bakıyorum :) nasılsın nasıl gidiyor :)
(3,546 puan) tarafından
İdare ediyoruz işte.. Burda vkit geçiriyorum... Yoksa gecmiyor.
-Reklam-
+2 oy
(3,454 puan) tarafından
Benim 2 eltim göstermiyor iyide yapıyorlar.Beni sevmeyen benim çocuğumuda sevmesin benimde göstermeye niyetim yok bunu hak eden kayinvalidelerin düşüncesi zaten oğlum gelsin torunum gelsin seveyim derdi gelin umurlarinda bile olmuyor eğer torununu görmek istiyorsa kendiside üstüne düşeni yapmak zorunda
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Vallaha canım biz şuan köyde kayınvalidemdeyiz Allaha şükür sorunumuz yok... Kızım bannesi ve dedesiyle öyle mutlu ki o kadar güzel bakıyorlar ki anlatamam.... Aramızda Sorun olsa da gösterirdim heralde
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Gerekliyse bana ve çocuğuma kısaca aileme zarar veriyorsa gostermem
0 oy
tarafından
Ben gostermiyorum cunki esim 9 yasindayken baska bi adamla kacip gitmis kendi cocuguna marhamet etmeyen benim çocuğumu gorme hakkina sahip degildir kii kaldiki ben göstersem esim kesin ve kati gostermez cunki kendi de gorusmuyor
0 oy
tarafından
Halasına bile gösteriyorum babaannesinede gösterirdim 
0 oy
(53,805 puan) tarafından
büyük kavga dövüş iftira siddet bilmem ne varsa gostermemej en güzeli
0 oy
(934 puan) tarafından
Ben göstermiyrm alt üst oturuyoruz görşmyrm görşmeycemde
0 oy
tarafından
Namusuma kadar dilini uzatmada sürece gösterin neden göstermiym ki
0 oy
(163,311 puan) tarafından
Gostermiyorum gostermiycem 
(3,454 puan) tarafından
Sevdos sendede mi kayinvalide sorunu var
(163,311 puan) tarafından
Oooo bende alasi var laa
(3,454 puan) tarafından
En iyisini yapiyon valla hak edene her şey yapılır özellikle kaynvalide görümce .d
tarafından
Kör olası zombi kaynana
0 oy
tarafından
Ben öyle bir şeye gerek duymuyorum kendileri bilerek ve isteyerek gelip görmüyorlar zaten ciğersiz ler
tarafından
Cidden mi kiz
tarafından
Gerçketen bak yalanım varda ne olayım küçük kızımın doğumunda hiç gelmediler çocuk iki yasin-i geçti iki senede iki yada üç kez ancak görmüşlerdir oğlum 68 günlük bi ilk doğduğunda gördüler birde bayramda onuda eşim çeke çeke aldı götürdü de öyle gördüler sırf bayram işte gittim bide kayınbaba demez mi büyük kızımdan için hoc sevemeden büyüdü diye biz bol bol sevdik dedim bende
tarafından
Kendi çocuklarına da sevgileri yok o zaman canım toruna böyle yapan evladinida aramaz
tarafından
Aramıyorlar zaten canım pek önemi yok onlar için
tarafından
Gerçi şaşırmıyorum benim anamda beni aramaz.  Var öyle ebeveynler ne yazık ki
0 oy
(53 puan) tarafından
Hakedene hakkını vermek gerekiyo. Ben görsün diye götürdümde noldu sanki. Bebeğimle ilk bayramim mahvoldu. Seni uzeni sende uzeceksin.baska türlü sürekli seni üzmeye devam ediyorlar alttan aldıkça. Bende bunca yaşadıklarımdan sonra yeni akillandim. Bidada yok alttan alıp kendimi küçük düşürmek üzülmek. Onlar üzülsün biz uzulecegimize. 
0 oy
(457 puan) tarafından
Hayat böyle hesaplar yapmak için çok kısa diye düşünüyorum.
0 oy
(447 puan) tarafından
Ben ne olursa olsun gösterim 
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Babaanne adı üstünde. Onun da oğlunun çocuğu. Çok çok büyük bir yanlış yapmadıysa her halükarda görmek hakkı
0 oy
(49 puan) tarafından

Ailene zarar veriyorsa huzurunuz bozuluyorsa evet gösterilmemeli

0 oy
tarafından
Bana ve aileme zarar veriyorsa asla göstermem
0 oy
tarafından
Eşimin anneanneye gostermeme gibi bi hakki yok bejimde babaanneye gostermeme gibi hakkım yok
0 oy
tarafından
Her hafta ordayım daha napim  her ne olursa olsun ama oğlunun çocuğu görme hakkı var o yüzden her tatilde her yasakta her hafta sonu ordayız
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Canım isterse beni sewmesin gorusmesin ama o onun torunu.... Kimi kimden sakliyorsun kan aynı soyad aynı. Senle sıkıntısı varsa babasıyla yolla sevsin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 327 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 444 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 317 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu