0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler sorum size öncelikle hepinizin evladına Rabbim acil şifalar versin ilk sırada benim bebeğime benim bebeğim doğuştan işitme kayıplı doğdu iki kulağından bilenler bilir bunu. İçin post açtım ben zaten sorum şu ki işitme cihazı kullanan anneler bu süreçte neler yaptınız ne gibi aktiviteler neler mesela banada söyler.misiniz ben radio televizyon masal bol bol konuşuyorum sizler neler yapıyorsunuz

3 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Ay canım benim Allah şifa versin. Eşimin önceki evliliğinden kızı da böyle. Ama onun 5 yaşında fark edilmiş, şuan kulaklık kullanıyor, konuşması ise çok geride. Özel okula gönderiyorlar konuşabilmesini için. Kimse yazmamış görünce ben yaziyım dedim daha fazla bilgim yok canım. Ama bu genetik oluyor sanırım Eşimin ailesinde var bu durum. Bende oğlum için endişeleniyorum. Allah sabır versin canım
tarafından
Sağolasın canım benim Allah razı olsun yazandanda yazmayandanda Allah razı olsun ben güçlü bir anne yım Allah'ın iZni ile benim bebeğimde azda olsa iyileşme var içimdeki ümit hiç bitmiyor
tarafından
Canim hamilemisin bilmiyorum da babada varsa alıyor ya annede oluncada alıyormuş hayırlısı olsun belki çıkmaz belli olmaz
(946 puan) tarafından
Oğlum var canım 7 aylık, şuana kadar bir sorun yok doktora zaten bu konu da konuştuk devamlı test yapacağını söyledi bir sorun olursa hemen anlamak için inşallah çıkmaz. Eşim de, annesinde, ve onun annesinde de var. Olursa da yapacak bişey yok . Her şey Allah'tan ne diyeyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu konuda yardımcı olmak isterdim ama bizde geç farkettik. Erkek kardeşim işitme engelli. 4 yaşında farkettik, başka hastalıkları olduğu için konuşamadığını, gecikme yaşadığını düşündük. Önce normal işitme cihazı takıldı ama işe yaramadı. Daha sonra ameliyatlı takılan implanta geçildi. Özel eğitim dersi görüyor senelerdir, ancak ilerleme yok maalesef.. 

Rabbim yavruna yavrularımıza şifa versin.
tarafından
Geniş olsun canım benim biz çok erken farkına vardık ve iyileşme si mucize gibi bişey dediler ola bilir dediler cihazı takanlar hatta bugün gittik azda olsa da duymaya başlamış ke dimi tutamadım çok ağladım mutluluktan bu sefer Rabbime şükürler olsun ben çok ilgileniyorum herşeyden geçtim hiç biseye odak olamıyorum bile
tarafından
Ayetel Kürsi okur musunuz bebegime
tarafından
Kesinlikle çok dikkatli ol. Ve lütfen ( karışmak haddim olmasa da) ikinci bir bebek düşünme. Şuan onun ilgiye ihtiyacı var. Bütün ilgi onda olmalı.
Erken farketmeniz konuşması için çok iyi. Cihaz olmadan duyması mümkün değil belki Allah dilemedikçe, ama konuşması mümkün Allahın izniyle.
Sen gayret et çabala. İnşaAllah emeğinin karşılığını alacaksın
0 oy
(454 puan) tarafından
Benim kızımda kullanıyor cihaz 5 aylık takıldı şu an 20 aylık ve özel eğitime gidiyoruz  Allah a şükür birşeyler diyor 

Anne,baba, dede,hala,amca,ayı,tavşan,kedi ,gel,git,ye,sil,mama,acıdı,ne,nerde,buda,aaba,bebek,bazı havyan seslerini çıkarıyor 

S uu iccem ,Anne gel demeye başladı Allah a çok şükür normalde cihazsiz bakmıyor bagirmadan 
(1,929 puan) tarafından
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa nasip eylesin bende 4 aylık iken bera testine götüreceğim direkt takıyorlar mı yoksa yine gönderecekler mi
(454 puan) tarafından
Bera testi yapılınca rapor cıkıcak devlet az bır kısmını karşılıyor siz kendiniz işitme cihazı atan Bı yerden istediğiniz marka alıcaksınız
(1,929 puan) tarafından
Anladım peki implant olursa onuda mı Kendi cebimizden veriyoruz
(454 puan) tarafından
Tabıkı devlet bırazını karşılıyor
 şu an impilant 65 bin dedi arkadaşım tek kulak mı bilmiyorum
(1,929 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı iki gün sonra belli olacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy