0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından
Kizlar lutfen bilenbiri yard8m etsin. Tuvalet egitiminde ilk gundeyiz kizim 27 aylik. Qma inatla tuvaletini yapmak istemiyo tuvalete. Alistirma kulodu aldim 20 dk tuvalette oturuyoruz az bisey cis yapiyo kalkiyoruz tuvaletten kulodu takiyorum ona yapiyo cisini. Ve kesinlikle elimi elletmiyo agliyo. Su sureci bitiren biri bana yardim etsin nolur ya. Alistirma kulodundan falan bir gram rahatsiz olmuyo cocuk

5 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bizde bugün başladık normal kilot aldım 2 kere altına bir kerede azıcık banyoya oturup  yarım yaptı sabırlı davaranmaya çalışıyorum kızmıyorum çişini yaparsan çok mutlu olurum seni alkışlarım fln diyorum hoşuna gidiyor ama nafile. Gece altını mecbur bağlarım. Bakalım ne kadar sürede alışacaklar. 
(113 puan) tarafından
Evet canim allah yardimcimiz olsun. Ama kesinlikle altini Bglamayin egtime baslayinca cocugun kafasi cok karisir diyolar
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Yani bizde oğlumla 10 gün falan oldu başlayalı.benmki koşa koşa tuvalete giderdi suyla oynamak için.alistirma  kilodu kullanmadım bulamadım mahallede normal kulot baksır giydirdim büyük tuvalatini kacirirsa yere düşmesin diye .yani  bez gibi görmedi tuvaletini gelince popisuni tutup ağlamaklı olup anne derdi bende ağlama annem koş tuvalete gidleim derdim.seninki isteksizse işin zor bizimki şükür iyi geçti bazen gitmek istemiyor sana sürpriz yapayimmi diyorum güle güle yap yap diyor öyle gidiyor biseyler veriyorum ilgisini çekecek öyle yap sen de olmadi
(964 puan) tarafından
Yani kaçırdı tabi ilk gün ciste değil ama 2 kez kakasını tutamadı mesela 2.gunde 2 kez falan çişini kaçırdı oyuna daldi.sabirli ol kızma .sogumasin .o dmeden yarım saatte 20 dk da bir götür tuvalete.
(113 puan) tarafından
Gitmiyo ki canim kapinin onunde aglmaya basliyo
0 oy
(594 puan) tarafından
Benmkide altına ıslatsa rahatsız olmuyor hic anne yaptım bile demiyor o yüzden tam olarak baslayamadım bende. Baslarda bende dıssrı çıkarken uyurken gece vs baglarım :(
(113 puan) tarafından
Ben bitirene kadar disari cikmayim diyorum ama ne kadar surcej bilmiyorum. Daha ilk gunumuz ve korkunc gorunuyo
(594 puan) tarafından
Biz cıkmadan duramıyoruz ki evde okadar huysuz oluyor Allah yardımcın olsun insallah nasıl gidiyor
(113 puan) tarafından
Canim guncelleme yapacaktim bende tam. Alistirma kuloduna bez gibi yapti ilk gun sagolsun bi arkadas da alistirma kulodunu cikar diye onermisti 2. Gun cikardim kulotsuz geziyo evde ve ilk çişini kaçırdığında korktu ve lazimliga gitmesini soyledigimde kostu lazimliga. Cok sukur suan hic soylemeden gidiyo. Haftaya kulodunu giydirecegim. Ilk gun gece kacirdi ama 2.3. Gjnlerde kacirmadj takpteyim.
(594 puan) tarafından
Yaa ne güzel hemen alısmısss
(113 puan) tarafından
Lazimliga alisti canim klozetten cok korkuyo :( insallah o da olur :) rabbim hepimize yardim etsin :)
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Canım sabırla bekle peki kiloda yaptıktan SONRA soyluyur mu 

Bende ilk gün alistima kilodu kullandım kiizm hiç söylemedi ama aynı gün çıkarttım picamasini islatinca haber verdi 

Zamanla alışacak 

Canım 
(113 puan) tarafından
Yok canim soylemiyo hic rahatsiz bile olmuyo. Kulodu birak mi diyorsun
(12,271 puan) tarafından
Evet canım bırak bacakları islansin
(113 puan) tarafından
Canim allah razi olsun cikardigim an cisini gordu ve korktu. Annecim tuvalete kosmamiz lazim dedim lazimlihina yapmaya basladi. O gece 1 kez yapti ondan sonra surekli lazimliga kendi gitmeye basladi cok sukur. Haftaya da kuloduna alistirmaya basliycam yavas yavas kiyafetli alistiririm insallah :)
(12,271 puan) tarafından
Valla canısı 4 çocuk tecrübesi var bende ☺️☺️ dillerinden anlıyorum artık
Saçlarımı bu yolda feda ettim 32 yaşındayım bembeyaz oldu saçlarım nasıl yaparım nasıl ederim
Diye düşünmekten bir nebze de olsa yardımcı olduysam ne mutlu bana
Umarım en kısa sürede alışır
(113 puan) tarafından
Aaa ne guzel buyuk bi ailen var :) rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah :))
0 oy
(7,449 puan) tarafından

:ermm: 2,5 aydır mücadele ediyom ve sonuç 0. Çocuk büyüğünü sıktırıp beze lazımlığa yapmıyor, ishal şurubu kullanıuoz:'( 26 aylık. Pişmanım onun kıvranışını görünce vaz mı geçsem diyorum kendime.. 

(113 puan) tarafından
Allah yardim etsin canim bunu cok duymaya basladim...
(7,449 puan) tarafından
Amin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 536 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dilberkaya (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy