0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi kızlar bu oda benim kızımın odası henüz yatak almadık biraz büyümesini beklemiştik şu aralarda almayı düşünmüyoruz aslında ama oyun odası gibi kullanıyor ben oyun odası yaptım orayı gözüme çok kalabalık geliyor severek vakit geçiriyor orada ama ben çok bunalıma giriyorum o odayı temizlerken sizce nasıl yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim :) 

Yardımcı olursanız çok sevinirim yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤️ 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Derin dondurucuyu başka bir odaya alabilirsin. Onun yerine salıncağı koy. Birde oyuncak sepeti al. Deli toplu olur. Derindonrucu çok kalabalık etmiş canım 
tarafından
Kapalı balkonun varsa oraya al
tarafından
Oyuncak sepeti var zaten bir yığın oyuncağı var oyuncak sepeti ağzına kadar dolu onlar büyük olan oyuncaklar
Derin dondurucuyu koyacağım başka bir yer yok ki
tarafından
Balkonlarimin ikisi de açık bir de çok güneş görüyor
tarafından
Ben o yüzden hiç almak istemiyorum çünkü hep dağınıklik çok yer kaplıyor derin dondurucu
tarafından
Ama çok da işime yarıyor İnan ki
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından
Derin dondurucuyu pencereye doğru çekip dondurucuyuda içine alacak şekilde tavana kadar boydan bir dolap yaptırın. büyük oyuncakları da içine alır hem. duvara sabitlersiniz dolabı.
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Yuruteci falan katla kaldır lazim olmayanlari 

tarafından
Kaldırdım şimdi salıncakla yürüteci daha iyi açıldı
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Birde hersey ortada kenarlara diz rahat oynar dağıtmadan 

tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Sepetler var onlardan alabilirsin kızına da oyun oynar gibi öğrenebilirsin oralara doldursun oyunu bitince derin dondurucu başka odaya gitmeli onun yerine yatak yatağın karşısına dedigim sepetler bi stor perde salıncak camın önünde 
tarafından
Oyuncaklarını tek tek sepete koyuyor oynadıktan sonra toplamasını gayet iyi biliyor oyuncaklık var zaten sepet halinde o ağzına kadar dolu bunlar kaba olan oyuncaklar
0 oy
tarafından
Fazla oyuncak dikkat dağınıklığı sebebi olabilir. Oyuncaklarini sirayla cikartabilirsin kullanmadiklarini kaldir mesela yurutec vs kullanmiyirsa artik durmasina gerek yok diger oyuncaklarinida sirayla oynatmalisin hepsi ayni anda ortada olmamali
tarafından
Hepsini kullanıyor arkadaşlarıyla birlikte bayağı güzel vakit geçiyor odasında ama işte tek sorun dediğin gibi toplayıp temizlemek benim için
tarafından
Duvara monte edilen sepetlerden al boylelikle rahat supurur silersin
tarafından
Aynen bakayım canım ona teşekkür ederim
0 oy
(65 puan) tarafından
Oyuncaklar şeffaf büyük ağzı kapaklı kutularda daha iyi oluyor cnm sepette ziyade üst üste köy çocuk istediğini çıkarıyor ordan görüp öyle alistirirsan ütü masasını ve elektrikli süpürgeyi cam tarafına alabilirsin koyacak başka yerin yoksa minik dolabı aynin olduğu yere al ayıyı üstüne koy topları falan sepet yerinde kutuda olursa daha iyi oluyor küçük parçalar yani a101 bimden alabilirsin ah uzaktan zor dizayn ama dizayn bnm işim arkadaşın oğlunun odasında harikalar yaptık yani
tarafından
Oyuncaklık var zaten oyuncaklık ağzına kadar dolu bunlar kaba olan oyuncaklar
Kullanmadığım çoğu şeyi kaldıracağım oradan yürüteç salıncağa da kullanmıyor mama sandalyesini mutfağı almışım zaten
(65 puan) tarafından
Yani kullanmadiklarinintrspit edip kaldırmak en mantıklısı
tarafından
Öyle yaptım canım çok teşekkür ederim çok sağ ol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 384 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde HiraninAnnesi (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 540 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,099 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,989 soru

24,092,824 cevap

331,863 kullanıcı

...