0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından

Kızlar bugün rüyamda bir kız bebek gördüm. Annem çok güzelsin diye seviyodum. Bembeyaz yüzü vardı büyük gözleri yemyeşildi. Benim kız kardeşime benziyodu. :) Hatta dedim sen ne kadar benzemişsin teyzene diye. Öyle bakiyodu bana :) çok güzeldi acaba kızım kime benzeyecek çok merak ediyorum 31 haftalık hamileyim :)

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende gördüm ama benim gördüğüm olmadi kızım :D eşim görmüştü simsiyah saclar büyük iri siyah gözler çizilmiş gibi kaslar. Doğduktan sonra eşim çok duygulandi benim gördüğüm bebek aynı buydu diye :)
(2,528 puan) tarafından
Aaaa gerçekten mi :) acaba bende kendi kızımı mı gördüm ki :)
tarafından
İnşallah öyledir çok güzel olur o zaman. Bahtı da güzel olsun inşallah ♥️
(2,528 puan) tarafından
Bütün çocuklarımızın inşallah canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin yavrun Cnm 
(2,528 puan) tarafından
İnşallah canım hepimize nasip olsun
0 oy
(280 puan) tarafından
Saglikli olsun insallah
(2,528 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(8,700 puan) tarafından
Bende dün gece rüyamda kötü gördüm 37 haftalık hamileyim bebeğim şuan gayet sağlıklı ama heryerim kan olmuştu kan akıyordu bebeğime bişey oldu zannediyorum eşime bağırdım o ara uyandim ay valla korkuyor insan sağ salim dogurayiim bebeğimi etkisinde kaldım 
(2,528 puan) tarafından
Evet canım korkuyor insan ben ilk haftalarda sürekli düşük yaptığımı görüyordum :( çok kötü oluyordu
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım soyle diyim ben 3 cocugumu da gördüm rüyamda gebeyken 2 side birebir aynı =) ikisinin de 6 aylık hallerini görmüştüm. 
(2,528 puan) tarafından
Benimde sanki 5 6 aylık gibiydi canım oturuyordu çünkü :) değişik bir rüyaydı
(12,026 puan) tarafından
Evet cok guzel ama demi =)
0 oy
(65 puan) tarafından
Bende kızımı görmüştüm daha 4 aylıkken gordugumun aynısı şuan tek farkı kızımın saçı kıvırcık :)
(2,528 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi :) benim kiz kardeşime çok benziyordu rüyamda ki bebek belki gerçekten öyle olacak :)
(65 puan) tarafından
Valla aynısı gordugumun gözleri felan aynı
0 oy
tarafından
Yaa bende gördüm yemin ederim 29 haftalik hamileyim gecn hafta gördüm o kadar güzel bir erkek bebkti ki hatta post da paylaştım burfa aynı benim erkek kardeşime benziyordu tevafuğa bak:))
(2,528 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi :) belki Allah gösteriyordur canım. :) Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
tarafından
Evet canım:)) Amin inşallah
0 oy
(810 puan) tarafından

İnşallah gönlünden ne geçiyor da o olur cnm bende görmüştüm kıvırcık saçlı zayıf bir oğlan efe diye çağırıyordum sahildeydik doğdu 2 yaşında şuan küçükken kıvırcıkti zayıf hala canavar gibi hiç durmaz ismini de Eymen efe koydum :D<3

(2,528 puan) tarafından
Hahaha:)) bakalım doğunca tekrar post açarım :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 549 göst.
0 oy
13 cevap 502 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aras.0 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakistiyorum (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,042 soru

24,148,461 cevap

334,777 kullanıcı

...