0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
kızlar içte  yaşıyoruz . eşimin ailesi ile . ve eşim gurbete gidince ailesine çalışıyor bende burda onlara çalışıyorum   kaynanam diyor ki bebek alışverişine gerekli büyük küçük herşeyi ailen yapacak . TM ailem yapsın dicem de sonuçta biz emek veriyoruz bunlara bunu hak etmiyor muyuz yani cidden çok üzgünüm 

11 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
İkiniz de çalışıyorsanız neden ayrı ev acmiyorsunuz kendinize
(294 puan) tarafından
çalışıyoruz ama kendimize değil bütün para onlara gidiyor bize bir şey kalmıyor
(496 puan) tarafından
Tm işte kadın da onu soruyo çıkın kndi evinize
-Reklam-
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Saçmalama lütfen niye ailem yapsın inadına onlara yaptır. Ben köle gibi senin evine bakacağım eşim para verecek eşyayı ailem alacak oldu başka emri varmı ? 
0 oy
tarafından
Hiç Bi zamn deme ailem yapacak mecbur yapacak kocam çocuk bizim çocuk Bn onlara mı getiriyorum de. Asla ailene yüklenmelerine izin verme. Bn Bi şey aldırdım çok Bi kaç ufak tefek Bi şey tek bide Bn ıvır zıvır dan çok altın yakılmasını istedim bebeğe çeyrek bnada çeyrkli bileklik yaktı annem 
0 oy
tarafından
Annene de Bi şey almasın bnce gücü çeyreğe filan yetiyorsa sana yapsin tak valla kimseyede verme
(294 puan) tarafından
Annemle babamı kaybettim anne diye babaanneme diyorum o benim herşeyim. evlenince gücünden fazlasıyla yaptı ve vicdanın da rahat değildi benim . Çünkü ömrünü yıllarını bana adadı ben hala nasıl gidip diyim bana bebek eşyası alacaksın. cidden çok üzgünüm . ne yapacağım bilmiyorum. eşime konuyu açtım bugün benimle kavga etti telefonu da kapattı yüzüme benim annemler yapmak zorunda değil diye . Cidden çok üzgünüm
tarafından
Demeyeceksin tabi canım. Yaşlı kadın daha ne yapsin sana lütfen. Eşin mecbur yapacak
tarafından
O bu cümleyi kurabiliyorsa sende diyeceksin bırak ya kim yaparsa yapsın kafan bile takma eşşek gibi yapacak bak göreceksin
0 oy
tarafından
Birlikte yaşamak kötü böyle bir kaynanayla yaşamak daha kötüdür eminim. Çocuğun masrafından kaçmak nedir ya. Sen eşinle yap kimse karışmasın bize de. Ben kimseden bı çöp bile almadim şimdi kafam gözüm rahat kimse başıma kakmıyor
(294 puan) tarafından
Dimi . çok teşekkür ederim Allah'ım razı olsun sizden İnşallah. Yemin ediyorum bu yorumunuz sayesinde aklımı başıma aldım . Allah ne muradınız varsa versin inşallah ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Amiin cümlemizin inşallah. Sağlıkla gelsin bebeğiniz rızkını Allah veriyor boşver kaynanani falan ♥️
0 oy
tarafından
Sen o bebeği babanın evinden getirmedin oğlu yaptı sonuçta bu bebeği ne demek herşeyi senin ailen yapacak öyle şey mi olr. 
(294 puan) tarafından
çok çaresiz kaldım ne yapacam bilmiyorum eşim de onlara destek veriyor
tarafından
Ağızlarının payını ver cnm ezdirme kendini
0 oy
(11,409 puan) tarafından
Ne demek ailen yapsın anası babası ne güne duruyo o bebegin çok saçma
0 oy
(518 puan) tarafından
Bu ne saçma bir düzen çalış onlara bak doğacak olan torunlarına da annenler alsın,neyin kafası bu 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Seni de eşini de bariz köle gibi kullanıyorlar neden buna izin veriyorsunuz ayrıca çocuğu karı koca yapmadınız mı senin ailen ne alaka kaynanan ne kadar onursuz gurursuz birisi 
(294 puan) tarafından
aynen öyle köleden farkımız yok bundan artık eminim ama hakkımı asla helal etmiyorum bu kadına asla asla
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Annenin evine mi çalışıp kazandırıyorsun ki kalkıp ailen alsın diyor inadına onu yaptır
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Valla kusura bakma canım da. Bebeğin büyük küçük herşeyini senin ailen yapacaksa eşin niye var niye çalışıyor. Ailen bebeğinin herşeyini yapacaksa o zaman kayananan oğlunu neden evlendirmiş yada eşin neden çocuk sahibi olmaya niyetlenmiş. Bu konuyu eşinle konuş. Bebeğim babamın soyadını taşıyacaksa yapsın. Herşeyi ailem yapacak bu çocuk senin soyadını taşıyacak sizinkilere torun mu olacak yok öyle bir dünya de. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kayam (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 600 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,678 soru