0 oy
1,041 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Bi kac kere duymystum   buyuklerden

38 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından
Nazar inssnı mezara deveyi kazana sokar derler nszar haktır 
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Benim ablam nazardan ölmüş sulalede hiç olmamasına rağmen ablam sapsarı saçlı mavi gozluymus bi hastalığı falanda yokmuş nazardan oldu der annem
0 oy
tarafından
Benim kuzenim çok güzel ve akilli bir bebekmis herkes çok severmiş ve nazardan mi artık nedense vefat etmiş adam annem hep nazardan dérdi
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Benim halam bebekken çok güzelmiş herkes çok sevmiş etmiş bir gecede ateslenip vefat etmiş sebepsiz nazardan oldu derler onun için hep 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Annemin kız kardeşi varmış mavi gözlü sarışın iri gözlü 

Şu gibi yüzü vardı der hep annem 

Mardin'de Hıristiyan aile ler var di daha önce bir adam dedemin yanına gelirmiş hep çay içmeye 

Her geldiğinde senin bu kızın çok güzel  kimseye benzemiyor dermiş dedem de anneannem e 

Şu adam gelince su kızı çıkartma dışarı dermiş 

Annem o geçe ateşlendi ve kardeşim öldü dedi 

Nazara çok inanırım 

Yıldızı düşük olan insanlar çok daha çabuk etkilenir
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Olmaz mı benim abim 6 aylıkmış ama tosun gibiymiş annemler 2 eltininde oglu olmuş koyde yaşlı bi amca gelmiş dedem derviş ti adam gelir gelmez kazım kapına iki tane tosun vermiş Allah bize vermez demiş maşallah felan yok dedem eyvah desede kardeşim o gece melek olmuş babam askerdeymiş ve mektup yazmış rüyamda bizim evde iki tosun vardı biri öldü Cocuga Bişeymi oldu diye
tarafından
ürperdim buna
(1,274 puan) tarafından
Ben cok inanırım nazara gecen sene kardeşimin dügünü vardı akşam kına ertesi gün salon dügünü tam hazırlandık kınaya gideceğiz eşim kalp hastası dedi ki ben gelmeyim cocuga bakayım 1 yaşında kızım bi akrabamız şuna bak benim eşim cocugamı bakar baksa ben 10 tane dogururum dedi kınaya gittik geldik cocuk elden avuctan çıkmış yavrum yanıyo hemen acile gittik hic bişey çıkmadı ben dügünü göremedim hastanede yattık cünkü
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Bende birinden duydum 

Bir çiftin ikiz erkek bebeği olmus herkes hayret içinde kalmış hem erkek hemde iki tane diye 

Biri ölmüş diğeri de felç kalmış yazık
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Bende birinden duydum 

Bir çiftin ikiz erkek bebeği olmus herkes hayret içinde kalmış hem erkek hemde iki tane diye 

Biri ölmüş diğeri de felç kalmış yazıkm
0 oy
(8,289 puan) tarafından

“Göz değmesi haktır. Deveyi kazana, insanı da kabre girdirir.” [Keşfü’l-Hafâ, 2: 76 (Ebû Naim’den naklen)]

0 oy
tarafından
Nazar insanın iliğine kemiğine kadar işler ölen olurmu bilmem ama çok kötü bişey nazar
0 oy
tarafından
Eşimin kardeşi de nazar da vefat etmiş 4 aylıkken çok tombik Bi bebekmiş kirpikleri fln uzunmuş nazar değmiş
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Tabi olmuştur
0 oy
(762 puan) tarafından
Var abim Ölmüş nazardan  annem cok guzel dır benım abime hamıle klaıncada ayrı bir guzel olmus dogum dan sonra annemde nazar olmuş hatta annem kimin yaptığını bile biliyor onunda yüzü lelenlenöiş sürekli kaşınmış ki hala kaşınır doktor domtor gezeriz çaresini bulamadılar. sonra abim dogmus cok guzel bir bebek is sacları simsiyah bembeyaz yüzü varmış 35 gun falan yaşamış ölmüş. Nazar adamı mezara deveyi kazana koyar. (abim ilk bebekmiş sene 87 de dogmus o seneden beri annem o kaşıntı ile mücadele ediyor) 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Rahmetlik babannem oyle derdi kızı varmıs nazardan öldü diyordu ama Allah bilir ne hastalıga vardı masumun. Yoksa hiç mi biri okumadı bir hafta catlaya catlaya ağlamış. 
0 oy
tarafından
Ben inaniyorum valla.annem bir konsusu var ne zaman gelse anneme ne guzel bardaklarin var yemin ederim o gitdikden sonra yere dusdu parca parca oldu ve bu her seferinde oluyor.annemde konsu nasil gelme diyim diyor.kadin iyi kadin amma istemsizce oluyor.
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Ablam nazardan ölmüş diyor annem çok güzelmiş bebekliği sapsarı saçlı bakmaya kıyamıyor muş hiç bişeyi yokken aniden hastalanıp Bi kaç gün içinde ölmüş 
0 oy
tarafından
Abim bebekken vefat etmiş bi kadın gidince 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Mezarda ölenler hep nazardan :)) 

Büyüklerimiz öyle der 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,562 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Es25 (4,037 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 862 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,187 cevap

333,132 kullanıcı