0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (25,177 puan) tarafından
11 temmuz 1 ağustos arası 2.dozum görünüyo bu tarih aralıgı içinde yaptırmak zorunda değilim dimi. 6 ağustosta gidebilirim ancak 

4 Cevaplar

0 oy
(11,241 puan) tarafından
Yaptırmak zorundasın diye biliyorum cnm doktor kayınvalideme öyle demişti 
(25,177 puan) tarafından
Yaa günü geçince olmuyo mu ki uff
(11,241 puan) tarafından
Kuzum olmuyor demişti bilemem sor bi hastaneye falan
(25,177 puan) tarafından
Tm yarın sorayım bakaym cnm arayıp
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kanka neden gidemiyorsun anlamadım ben kendi sağlık ocağına alsana randevunu ben 1 temmuzda oldum ikinciyi 30 temmuzda olcam 
(25,177 puan) tarafından
Gidemiyom işte kanka bebek arabasıyla gidilcek yerler değil tek başıma ya. 6 ağustosta başka randevu da aldık eşimde o gün gelcek bidaha izin alamıyo
0 oy
(607 puan) tarafından
Yaptırmak zorundasın randevun geçiyor öylede. Yeniden randevu günü alman gerekiyor geçtiğinde oda 1 ay sonraya atıyor. 2. Dozunda 4 yada 6 hafta arasında olunması gerekiyor. 
(25,177 puan) tarafından
Tüh yaa nasıl gidicem bilmiyorum tekim çocukla gidilecek bi yerde değil sağlık ocagı falanda. Bi çare bulcam artık
(607 puan) tarafından
Çocuğu emanet edecek bir yer birisi varsa dicem ama olsa çaresiz kalmazsın ztn , Allah yardımcın olsun
(25,177 puan) tarafından
Aynen canım hiç yok herkes köye gitti kayınvaldem falan kimse kalmadı annemde yakında değil. Eşim yarın işe başlıyo 6 sında başka randevumuz var ancak ona izin alabilcek.  Olmazsa akşam falan gidip olurum eşim işten çıkınca madem o saatte de yapıyolar diye duydum
(607 puan) tarafından
Benim randevum akşam 10dan sonraydı öğleye doğru gittim oldum :) saati değilde randevu olması yeterli oluyor öyle olacak sanirsam
(25,177 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol ❤️
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bu tarihler arasında randevu almazsan sorun yok istediğin zaman yaptır randevu almış olsan bile gitmediginde 3 gün sonrasında tekrar randevun yenilenir 
(7,436 puan) tarafından
He valla bu aralar çok sıkıcıyim bende farkındayım :-)
(25,177 puan) tarafından
Kız ikinci dozdan tırsıyom arkadaşım çok kötü yan etkiler yaşadı ulan cumartesi gidiyom olmaya kocam bu aşıya karşı beraber gideriz dedim kendi elimle seni aşıya götürmem dedi ahahah:D
(7,436 puan) tarafından
İkinci dozda eşimde çok kötü oldu ama onun birincidede ateşi falan çıkmıştı eğer ilkte birşey olmadıysa ikincide ağır olmaz sanmıyorum.cevremde bı çok insan kötü oldu bende tırstım 3. Yu yaptırmaya 15 gün sonra yaptırdım kolum bile agrimadi
(25,177 puan) tarafından
İlk dozda bşy olmadı kolum bile ağrımadı kız inşallah bunda da olmaz. 3 dozu okunca dup tıs dup tıs gezebiliriz heralde ahahah
(7,436 puan) tarafından
Ya ya evet çok geziyorum :-)maskemi siperligimi önlüğünü taktım asi yaptirmayanlari  n ve özgüveni tavan msakesiz gezenler in arttirdigi vakaların sonucunda olanları bekliyiruz dört gözle bacım :-)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MelisAlin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
17 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,116 soru

24,039,984 cevap

329,085 kullanıcı

...