0 oy
606 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gerçekten kafama taka taka kafayı siyiracam şuan beynimin içinde kanlar sıçrıyor sanki ne kadar yanlış bir evlilik yapmışım beni umursamayan bencil kendini düşünen bir adamla evlenmisim kızına çok iyi bir babalık yapar ama kocalık kelimesinin k sini yapmıyor bosanamiyorum çünkü anneme bir ara söyledim ağladı kıyamet koptu babam kalp hastası napacagimi sasirdim bu mutsuz evliliğin içinde surunup gidiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı artık kızım için ayakta kalmaya calisiyorum

3 Cevaplar

+2 oy
(12,762 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ne yapacaksin biliyormusun kafama takmayacaksin yeyip içip gezeceksin kenara 3 5 para koyacaksin kizin buyudugunde krese verip calisip olmuyor ise oyle evi ayiracak ailenede gitmeyeceksin ailen oyle hassas ise 
(2,298 puan) tarafından
++++++ sana azamelia bak bacim yapacaklarin bunlar tam olarak
tarafından
En iyisi çok güzel yazmissin canım annemde beş milyarlık bir bilezigim var eşimin haberi yok ondan üç mikyarkik bir birikimde var yavaş yavaş toplayacam kızım büyüyünce de bosanacam artık derdini çekemiyorum huzur denen şeyin h si kalmadı birde ikinci çocuk istiyor buna güvenip asla ikinciyi yapmam daha
(12,762 puan) tarafından
Asla yapma 1 cocukla gecinmek bi yere sigman daha kolay o seni eve bağlamak kendine muhtac etmek icin istiyodur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevap veremessem kusuruma bakmayın iyi değilim çünkü o kadar anlatacak şey varki anlatsam roman olur 
(8,191 puan) tarafından
Rabbim gönlünü daraltan şeylerden feraha refaha cikartsin seni inşallah
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Bacım al parayı takma kocayı ye iç gez kızınla. Esinle mutlu değilsen ikinci bir çocuk yapıp kendini de bebeği de yakma. Kızınla herşeyi yap. Suslen gez eğlen kızınla arkadaşlarınla. Boşanma şansın yoksa umursamamak en güzeli. Kendin ve kızın için yaşa mutlu ol
tarafından
Öyle yapacam canım boşanma konusu söz konusu bile değil ailem için bosaninca aileme göre sanki kötü şeyler yapılacak gibi geziyorum eğleniyorum keyfime bakiyorum ama eve gelince yine tartismanin içindeyiz en ufak para konusunda hemen size yediriyorum diyor sanki babasının hayrına yediriyor evlenmiyeydin maden gotune güvenmiyordun sinirlerimi bozdu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 649 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Balkaymakannesi (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
9 cevap 451 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu