0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Evim büyük balkonlu yukarıdan sigara izmariti kuş yemi atıyorlar ve şeker kabukları atıyorlar kağıda yazıp balkonun karşısına koysam nasıl olur kızlar. Yoksa gidip uyarayım mı

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bi arkadaşım balkondaki bütün çöpleri toplayıp kadının kapısına bırakmıştı :D deneyebilirsin önce uyar tabi baktın uymuyo bunu dene çok mantıklı bi hareket bence :D
(25,180 puan) tarafından
Kesinlikle çok mantıklı :)
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Gidip uyar bence yazıdan anlayacak insan öyle yapar mı ayıp saygısızlık
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(232 puan) tarafından

Telefonu varsa ara yada mesaj at uyar kağıtla uyarmak doğru olmaz olmadı yukarı çık güzel bir dille şikayetini dile getir

(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(546 puan) tarafından
Apartmanda baska kisiler de varsa yuz goz olmayin.apartman koriforuna sanki kimin yaptigini bilmiyormus gibi ricada bulunuyorum kimse bisey atmasin falan yazabilrsiniz
(14 puan) tarafından
Balkon bize ait büyük bizim iki kat ve uç kat atıyor
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Valla benimde üst katında kaç daire var hepsi çöp atıyor sofra bezi silkeliyro okadar uyarıyorum kızıyorum boş hamileyim zaten diyorum aman bir yer kirlenmesin derkengece gündüz balkonalrim çöp içinde bazen olmayınca olmuyor napalim allsh yanlarına bırakmasin 
(14 puan) tarafından
Amin canım inşallah eşim bir uyarsın bakalım
0 oy
tarafından
Alt üst komşum iyiydi ilk evimde direk söylüyordum ama katında oturanlar arsızdı yöneticiye uyarı yaptırıyordum nasıl insanlar ona göre uyar 
(14 puan) tarafından
Yeni taşındım 3 ay oldu kadının biri çok deli sürekli bağırıyor. Diğerini tanımıyorum
tarafından
Kavga edicek tiplerse hiç gidipte ağız dalaşı yapma moralin bozulur ben eski binamda yan daireme taşınmak zorunda kaldım aynı kattaydım ve illallah ettirdiler altım üstüm karşımdaki 1. Yılım doldu bildiğin o binadan kaçmıştım onlara artık ne dersen de etki edicek insanlar değillerdi muhatap olmamaya çalışıyordum
(14 puan) tarafından
Öylede sürekli de temizleyemem ki canım işe gidiyorum bebek var. Polise falan şikayet etsek olur mı
tarafından
Bi söyle baktın anlamıyor o zaman polise söyle ama onlarda bu tarz insanlardan inan bıkmışlar artık
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben şansımı deneyeyim de bir
tarafından
Allah yardımcın olsun ama ters bir durum olsada hiç bir şey söyleme
0 oy
(5,213 puan) tarafından
ayyy salaklar benim balkondan aşağıda sigara izmariti atıyolardı allahtan full kapalı balkon içeri gelmiyo ama ben çingeneler yne sigara izmariti atıyo diyodum camdan dışarı artık kim attıysa. ay sonuna taşıncam allahtan öyle dertlerim olmcak en üst kat evim 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Uyar canım tınlamazlarsa polisi ara
0 oy
tarafından
Direk uyar canim hakkı yok öyle yapmaya.
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Canim eğer arsizsa ne kağıt fayda eder ne uyarı insan olan yapmaz zaten 

Ben kendi evimde çok çekiyorum bu yüzden Allah üst kattakileri bildiği gibi yapsın 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 1,514 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,446 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,944 göst.