0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Mesela ben mutsuzum eşimden ne mi istiyorum ... Biraz sorumluluk biraz kızıma ve bana hiç değilse kızıma şevkat sevgi,,, telefona ayırdığı vaktin birazını bizede ayırsın istiyorum bir kere nsılsın diye sorsun istiyorum bir kez beni kırmakdan korksun istuyorum((

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıyamam sana ya rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim

Benim bir beklentim yok Allah razı olsun ondan 1 dediğim 2 olmaz kızıma bana evime hatta aileme bile çok sorumlu 
(1,663 puan) tarafından
Her daim mutluluklar dilerim
tarafından
Amin sanada kuzum benim ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kıyamam yaa kısasa kısas yap gör bak nasıl da üstüne titriyor 

Herşeyi anlatma merakda bırak ilgi gösterme umursama onsuzda mutlu olabileceğini göster mutluya oyna yani 

Benim bi Beklentim yok Çok şükür maddi durum dışında hiç bi sorunumuz yok sadece daha iyi bi işi daha iyi bi maaşı olsun isterdim veya benimde çalışmama izin versin isterdim

(1,663 puan) tarafından
Umrunda olduğumu sanmıyorum oda benim pek umrumda değil artık boşanmak istiyorumda yapamıyorum (
tarafından
Ne zaman böyle oldu eşin
(1,663 puan) tarafından
Aslında hep böyleymiş gözlerim geç açıldı diyelin
0 oy
(670 puan) tarafından
Çok şükür karşılığıyo bekletimi ne istesem elinde ise yapar
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Haftanın altı günü çalışıp yedinci günü ailesine gitmek yerine, bazı pazarlarını da bana veya evimizin işlerine ayırmasını bekliyorum..

Beni haklı bulduğu halde ailesinin karşısından konuşmuyor, beni savunmasını istiyorum ve bekliyorum
Biraz daha düşünceli olsun.. Benim sevmediğim şeyleri öğrenip, yapmasın istiyorum :-/
0 oy
(1,653 puan) tarafından
Evlenmeden once sen ben cocugumuz diyodu evlendk anam babam kardesim demeye basladi oglum dogmasaydi bosanirdim hic dusunmeden
0 oy
(681 puan) tarafından
Sadece artik beni biraksin salsin cunku benj kanser etti:( dayanmak zor yani kelimeler kifayetsiz kalıyor 
0 oy
(232 puan) tarafından

Eşimle bir sıkıntım yok tek isteğim babasına karşı gözleri kör olmuş artık gözünü açmalı birde öfkeli olmamalı sabırlı olmalı bu hayatta bu kadar :)

0 oy
tarafından
Aynı şeyleri istiyoruz yanlız değilsin:(
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Allah a şükr Bi beklentim yok eşm saolsn herşyin sınırını dozunu bilir bzi hiç yanılgıya uğratmaz
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Bana daha az yanaşsın istiyorum. 9 aylik gebelikten sonra gecen zamani telafi etmeye calisiyor Sanki
0 oy
tarafından
Adamdan yat kat beklememissin insanca muamele istemissin bunu bile veremiyorlar gerçekten ne diyim. Ne diye evleniyor böyle adamlar. Madem kendi çapında kendi kendinle mutlusun evlenip kimsenin gül gibi kızını yakma bari
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Tüh ya ne kötü insanlar var hadi esin olmayı bırak bir insan sıradan birini bile görünce selam verir nasılsın der. Kaldı ki hayat arkadaşın ile çok daha fazlasını paylaşmak gerek. Bu tipler ailelerinde gördüklerini yansıtıyor 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Çok şükür iyidir esim ama biraz arkadaşlarıyla fazla vakit geçiriyor o huyunu da torpulese tadından yenmiycek
0 oy
tarafından
Onun için değerli olduğunu hissetirsin istiyirum sadece bunu istiyirum .. çünkü her kurduğu cümlede belki o farkında değil ama o kadar ezbere serbest bı sekild ekonusuyor ki benimle küçümseyerek konuşuyor bu coo kötü bişey 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 368 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 713 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 639 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,497 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,466 soru

24,184,037 cevap

336,502 kullanıcı

...