0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Kizlar şimdi ben Daha yeni hamileyim 64 kiloyum şuan. Ama ilk hamile kaldığında kızımda daha zayıftım 56 falandım çok rahat oldi hamilelik. Şimdi ilk üç ay hani bebiş anneden beslanmiyo diyolar ne kadar doğru bilmiyom ama sizce sağlıklı kilo vermek bebeğe sıkıntı olurmu yani hafif spor az ve sağlıklı beslenme gibi yada önerileriniz yasayasınız varsa yardımcı olabilirmisinz.  Boyumda 1 72 buara da

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kilo vermek mi ????? 

Saçmalamayin lütfen bu kadar takıntı yapmayın kiloyu ya evladini sağlıkla doğur kilo dediğin ne doğumdan sonra yap diyetini sporunu gidiyor ama kilo almamak için çocuğunun rızkını kesme 
(2,422 puan) tarafından
Takıntı olduğu için değil bedenim için de değil şişince nefes darlığı çok yaşıyorum son zamanalrimda cik zor oluyo o yüzden
-Reklam-
0 oy
tarafından
koy bi dans muzıgı salla saga sola :D halledersın sen bebem
(2,422 puan) tarafından
Sağlıcak halim olsa keksem:Dd
tarafından
:D ah kıyamam sana ben dıkkat etmen yeterlı ama bence
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Canm ilk hamileliğim ve yiyiyorum valla hiç kesmedim kendimden doğumdan sonra spor yapacağım inşallah 59 da gebe kaldım şuan 79 kilodayim bebeğime kilo aldıracak şeyler yiyorum özellikle , ama bend aldım baya fakat benim de boyum uzun olduğu için göstermiyor pek :) 

36+2 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Kilo verme ama hamileyim diye çok yiyip kilo alma yeter bende 65 kiloyla hamile kaldım 70 ile doğuma girdim benimde boyum 176 çok rahat bir hamilelik geçirdim ne nefes darlığı ne ödem hicbirsey olmadı 
0 oy
tarafından
Evet kilo vermen gerekiyorsa ilk 3 ay verebilirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,860 soru

24,091,206 cevap

331,757 kullanıcı

...