+3 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,373 puan) tarafından
Bugüne kadar cok hastalandm ölüyrm dedigimde bile kalkip isimi yaptm bugünde öyle hicbir yerim tutmuyor resmen canım çıka cıka yaptm esim olack insansa yardımcı olmayı gectm bir de dalga gecer.Bunun yasliligi var hastaligi var elbet o da bir gün böyle olack veya annesinin babasının yasliligi var hic mi düsünmez insan yarını en azından ben bugün bunu yapayim yarına yuzüm olsun demez mi ya .Böyle söyledim artık dayanmadm hastalikta acımda yanimda olmadiktan sonra ne ise yarar evliligi esligi.Bir de sinirleniyor utanacagi yerde.

5 Cevaplar

+1 oy
(810 puan) tarafından
Allah ıslah etsin merhamet versin gerçekten bunun kötü günü hastligi yaşlılığı var zor merhametsiz düşüncesiz eş Rabbim yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Hayat arkadaşı olmak böyle bişey mi yani yazık valla insan yardımcı olur azda olsa destek olur keyfinden istemiyorsun hastasindir o an ihtiycin vardır yardıma. Gün gelir oda hasta olur sende ona bir tas çorbayı çok görürsun canm olur biter nede olsa hayat müşterek herşey karşılıklı
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Benimkide oyle yapıyordu acık acık hasta düşersen bakmam, yorulmasın diye dusunduklerşn baksın dedim. 
0 oy
(670 puan) tarafından
O sana birgün ışıklı gün göstermez Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Öyleler bacı öyleler utanmak yerine ben hatalıyım demek yerine ist E çıkarlar seni bastırırlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 257 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,848 soru

24,117,137 cevap

333,292 kullanıcı

...