+1 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

10 gündür böyle ama bugun aldı Allahım çldüm nehir bırak dedim bırakmadıda emiuor :( ay ne yapacagım ilk dogdugunda evet yara oluyordu ama bu onun gibi değil kesik bildğinz lansinoh krem varda o birleye yaramıyorlı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aşkım ben öastit oldum yara yüzünden ne kremler ne antibiyotik ler ne tahin yağı kaldı ne göğüs ucu kremleri serum bile yedim iltihap oldu yaradan kan akıyordu en son babaannem kakao yağı getirdi sürdüm bir saat sonra yara kurudu sabahına bir baktım ne acı var ne sancı kesinnnnlikkkle kakao yağı kalıp şeklinde aktarlarda var al elinle erit sür hiç bişey kalmaz 
tarafından
İlle masraf diyon heeeeee
tarafından
Yok liiii 6 7 tl bile değill
tarafından
Aslında parasından demedim bu lanet  Yenidoğanda heryer uzak
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Oyy sus aynı dertten muzdaribim  :( çığlık çığlığa emziriyorum.lansinoh rahatlatıyor biraz yinede sür 1 kac saat emmezse meme kendine geliyor.
tarafından
Bakıyım bacım
0 oy
tarafından
Silikon üç kullansanız ben de dişleri çıkınca kullanmayı düşünüyorum 
tarafından
Bilmem ki almak lazım
tarafından
Kesemez böylece :.D bizimkinin daha dişleri yok ama vantuz gibi maşallah 'D bir de dişleri çıkınca ne olur bilmem
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Lansinoh kullandım ben kanatiyodu hep oğlum dişlerini sıkarak emziriyorum o iyi geldi baya 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sorma bnım kızda mememi kesmiş emerken o kadr canım yanıyor ki dişlerimi sıkmaktan agzmda diş kalmıcak. 
0 oy
(163,323 puan) tarafından
Tuh laa bende bi crem var gogus yarasini 2 saatte yok ediyo bilsem gonderirdim
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ben de öyle olmuştum kızımda 18 aylıkken falan. Onca  krem yağ denedim geçmedi. Garmaston pomad önerdi doktorum. Ama özel bi ilaç 90 liraydı o zaman canim. O fayda etmişti. gelmiş  geçmiş olsun  inşallah bir an önce iyileşir aminnn 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 798 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,837 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 821 göst.