+1 oy
1,402 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,856 puan) tarafından

image

kiloya göre içilmesi gereken su miktarı 

5 Cevaplar

0 oy
(5,110 puan) tarafından
Oğlum 27 kg bu sıcaklarda 3 su bardağı az degilmi
(1,856 puan) tarafından
Hangi sehir
(5,110 puan) tarafından
İzmit ama bütün ülke kaynıyor zaten farkedermi
(1,856 puan) tarafından
Ben mesela çok çok az içiyorum burda bana söylenen miktardan bile az ama iyiyim :)
(5,110 puan) tarafından
Şehir değil bünye meselesi demekki
(1,856 puan) tarafından
Kız kiloya göre hesaplamalar demek ki sen çok içiyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar az içsem susuzluktan ölürüm kesin 
(1,856 puan) tarafından
Az değil aslında
tarafından
Az canım çok sıcak
0 oy
(874 puan) tarafından

Olması gerekenden 5 kat fazla su içiyom:woot::D

0 oy
tarafından
Bence yanlış bu  tablo. Hani gereken değil de hayatta kalmaya yetecek miktar yazsa tamam da, bu haliyle pek az
(1,856 puan) tarafından
Kiloya göre mesela ben sekiz bardak icmeliyim o da iki litre eder ki ben mümkün değil içemiyorum şimdi siz çok içiyorsunuz ki bu da aşırı olduğu zaman yanlış bir şey çok su içmek de vücuda zarar verir az içmek de bu ortalaması içilmesi gereken miktar
tarafından
Benim oğlum 18 kg çok az su içiyor ama gün boyu da 2 bardağı geçiyordur yani.  O haliyle bile az ki idrarından dahi anlaşılıyor az su içtiği. Bu tablonun yanlış olduğunu savunmaya devam edicem :)
0 oy
tarafından
Bu tabli doğru degil ya zeynep 12 kilo gunluk 6 7 bardka su az bile geliyor
tarafından
Havalr çok sıcak ne yapmalıyım annesu diyince
(1,856 puan) tarafından
Kız yemek yemez zayıflar boşuna mı diyet yapanlara su için diyorlar ayrıca böbreği gereksiz yorar iki litre su
tarafından
Yemeğide güzel yiyor bir dakika yerinde durmuyor  da yazın hak veriyorum çok sıcak
(1,856 puan) tarafından
Keşke bu susuzluk biraz beni etkilese mümkün değil 8 bardak asla içemiyorum ya gün de bir iki belki
(2,173 puan) tarafından
Kış aylarında bende günde 2,3 bardak ancak içiyorum ama şuan çok sıcak bide gebelikte çok önemli sıvı alımı. O yüzden 2 litre içiyorum ben günlük hatta belki geçiyor da olabilir hiç saymadım içerken :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,924 soru

24,625,203 cevap

364,792 kullanıcı

...