0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bir kaç gun once paylaşmıştım hatielar misiniz bilmiyorum ama eşim bugün gelip bütün eşyalarını topladı ve gitti yani benim isteğim üzerine bosanicaz yalnız herkes ve özellikle annem barışmam için ısrar ediyor coxuk için sürekli baris affet diyor ve üzülüyor beynim durdu wrtik ne yapacağımı bilmiyorum ben ona yapılan haksızlığa dayanamayıp bu kararı alıyorum annem de eşime üzülüyor yardım edin çok kötüyüm bende anneme üzülüyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(25,178 puan) tarafından
Boşanma sebebin ne şiddet ve aldatma varsa anneni bırak kralı gelse de dinleme tabi ki 
(83 puan) tarafından
Daha önceki paylaşımını okursanız görürsünüz orda detaylı anlatmistim
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Neden gitti ki annen neden eşine üzülüyor ki eğer sürekli boyle yapıyorsa bırak gitsin baksana eşyalarını toplayıp gitmiş bir kere seni istemeyeni sen hic isteme boşver 
0 oy
(2,953 puan) tarafından
Konuyu bilmiyorum ama esin seni almiyorsa gozden cikarmis demektir cocuk icin batan gemiye binme derim esin istiyorsa o baska tabi sonra donersen bosanmiyacagini her halti yapicagini sanip iyice bozutur esin 
(2,953 puan) tarafından
Postunu okuyup geldim oyle esin agzini yirtarim zaten her ihtiyacinizi annen karsiliyormus ee sus diyemi evlendin bu adamla gunde 10 kez anneyle konusmak nedir oldu olcak anasinin karnina tekrar girsin tovbe tovbe

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 729 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,121 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.