0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar iç dış parazit biliyorum başka neler yapılıyor bileniniz var mı birde toplam ne kadara m al olur benim durumum çok yokta hazırlıklı gideyim birde son olarak en geç ne zamana kadar götürmeliyim

5 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne kadara olur bileme ama yerine göre degişir aynı ozel hastahaneler gibi. Bazı yerler eger kedin buyuk se Biraz galba kuru mama yiyebilioyrsa kan alıp sonuc lara göre ilk aşıyı da vurabiliyorlar. Sen gene yanına bir 300 500 koy canım ucuz degil bunlar. Haa soyle de birsey var büyük hayvan hastahaneleri olur sehir lerde devletin. Arasıtır netten. Oraya kediyi alıp gidersin ben bunu sahipkenecegim ama işte maddiyat ım o kadar yok falan filan dersen vicdana gelip yapabiliyorlar aşılarını
(872 puan) tarafından
Daha 3 aylık canım teşekkür ederim Bi bakimm
tarafından
Kuzu ben yavru kopegime yaptirmistim parazit asisi 50 almisti yanlis hatirlamiyosam bi tanesine
(12,026 puan) tarafından
Canım ben 7 sene once veterinerde calıstım bir donem de ondan. Muane hizmeti artı kan tahlili artı ası parası alıyorduk
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Nerde oturuyosun
(872 puan) tarafından
Antalya Kepez canım
(1,856 puan) tarafından
Antalya larada iç dış parazit ayri ayri 80 liraya yaptirmistim. Karmayı hatırlamıyorum
0 oy
(501 puan) tarafından
Karma aşisi,kuduz aşısı oluyor yılda bir kez onlar biraz pahalı ama hemen yaptırmak zorunda değilsin.
0 oy
(3,546 puan) tarafından
3 aylık kediye iç dış parazit aşısı yapılmaz ama dış parazit için damla damlatılır. Onun harici sadece herhangi bir hastalığı varmı diye bakarlar. Çok Bi masrafı olmaz.. Biraz büyüdüğünde aşıları olur. Senin ve kedinin sağlığı acısından kısırlaştırma olur onun harici sadece mama masrafın olur. 
(872 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
İç dış parazit losemi kuduz aşısı karma aşısı vardı birde onun içinde neler vardı hangisiyle dahil yaptırdım omu hatırlamıyorum götürğceğin semrede bağlı aşı ücretleri 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Arinbabyi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.