0 oy
2,915 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,254 puan) tarafından
2bucuk yaşında topraga verdim . Böyle büyük yaşta kaybeden varmi

49 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Ablamin kizni 6 yasinda kayb etdik sanki bi melekdi Allahim butun gozellieri onda toplamisdi bi bakinca gozlerni alamiyordun meleyim bizi terk etdi ben hic kabulenemiyorum sanki birden cikib gelecek bibi bekliyorum.canim basin sagolsun kuzum seni cok iyi anliyorum
(1,254 puan) tarafından
Ablana çok üzüldüm basiniz sagolsun destek aldimi ablan
(387 puan) tarafından
Coxx sagol canim yok canim
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Başın sağolsun Rabbim cennetinde kavuştursun inşaAllah

Çok yakın arkadaşımın bebeği geçen sene vefat etti 10 aylıktı ve bende kızıma hamileydim kızımın doğum günü de aynı zamana denk geldi hep diyordu kızımın kardeşi olacak diye ama olmadı vefat etti şimdi benim kızımla kendini avutmaya çalışıyor birgün görmese özlüyor 
(8,238 puan) tarafından
Neden on ayllikken vefat etti
(2,390 puan) tarafından
Bir anda ateşlendi hastaneye kaldırıldı vücudunda enfeksiyon var dediler yoğun bakıma alındı beş saat sonrada kalp krizi geçirdi vefat etti herşey bir gün içinde oldu
(8,238 puan) tarafından
Ayyy rabbim dusmanin başına vermesin çok ağır
(2,390 puan) tarafından
Amin gerçekten çok ağır geldi arkadaşıma bize hepimize hamileliğim çok zor geçti hep ağladım arkadaşımla beraber bir nebze de olsa kızımla avutmaya çalışıyor kendini hikmet işte kızımda onun kızına benzedi her gören söylüyor
(8,238 puan) tarafından
Ne iyisin canım Rabbim sabır versin çok zor
(2,390 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,715 puan) tarafından
2 yaşına girecek oğlum var rabbim herkesden fazla sabırlar versin sana inşallah ah bi yeri acısa canımızdan can gidiyor çok üzüldüm :(( rabbim öteki dünyanızı güzelleştirsin
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Rabbim peygamber sabrı versin
0 oy
(53,896 puan) tarafından
Allah sabir versin canim.derin ic cektim ne diyecegimi bilemedim
0 oy
(175 puan) tarafından
Dogum sirasinda 39haftalik kizimi kayb ettim.Biliyorum seninkiyle kiyaslayamam senin acin kat daha cok.Her yerde hatirasi var baktigin heryerde.Biz hamile oldugumuzu oyrendiyimiz andan basliyoruz anne olmaya.Yuzunu gormesemde kalb atisini hiss etmistim,hareketleri tekmeleri.Bana yuzunu gostermediler daha kotu olmayim diye amma ben gormesemde sevmistim.Sonra bir daha anne olmak istemedim esim istedi diye 4ay sonra hamile kaldim.cok sukur 2yawinda oglum var amma aklimda hep soru dunyaya gozunu acmis olsaydi nasil kiz olurdu,neler yapardi,ilk sozu ne olurdu offf bilmiyorum.Allah yardimciniz olsun sizinki daha zor.Ben 2yasindaki oglum hastalandikda bile cok kotu oluyorum onu kaybetmeyi dusunemiyorum bile.Allah bir daha size ve hic kimseye yawatmasin
(1,254 puan) tarafından
Ece sendemi kaybettin cocugunu?

Bu arada basiniz sagolsun sizinde. Cok zor bir imtihan
(175 puan) tarafından
Suyum geldi doguma hastaneye gittik cok zor ve uzun suren dogumum oldu.Amma dogum gerceklewemedi,sezeryan icinde gec kalindi kalbi zayifladi ve aldilar benden.yuzunu bile gosdermediler sadece kara saclarini gordum
tarafından
Yok canım ben kaybetmedim ama çok duygulandım sizin adınıza ondan sordum
tarafından
Benimde hamileyken kordon dolanmıştı boynuna doktorum ısrarla normal doğum için bekletti bebeğin oksijeni git gide düştü hala daha bekletiyodu artık dayanamadım oksijenin o kadar azalmasına doktor niye sezeryana almıyor neyi bekliyor dedim apar topar sezeryana aldırttım kendimi. O riski göze alamadım
(175 puan) tarafından
Ben sezeryan istedim doktor sezeryan icin gec dedi.o yuzden travma kaldi bende ikinci bebeyimde sezeryan oldum.
0 oy
(616 puan) tarafından
Ay daha bugün Bi posta cevap verdim bende 2 buçuk yaşında oğlumu kaybettim Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın 
(616 puan) tarafından
Sağol canım hasta değildi üzerine kaynar süt döküldü 15 gün yoğun bakımda kaldı tam iyileşti ciğerleri ilaca dayanamadı çok acı verici bir durum Allah kimseye yaşatmasın
tarafından
Ahhh içim gitti
(1,254 puan) tarafından
Benim postuma cvp verdiniz
(1,254 puan) tarafından
Yine benim postuma yazdniz cnm
(616 puan) tarafından
Öylemi ne bilim canım başlığı görünce kötü oldum çok zor bir durum acısı hiç geçmiyor
0 oy
(1,295 puan) tarafından

1 haftalik bebegimi kaybettim bende rabbim sabirlae versin hepimize:'(

(1,254 puan) tarafından
Dogmusmuydu
(1,295 puan) tarafından
Evet dogdu
0 oy
tarafından
Eltim 4 yaşında ki kızını kaybetti 

Basın sagolsun

İlgili sorular