0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Slm kızlar öncelikle 1.5 ay önce doğum yaptım oğlum var ve emziğe alıştırmak istiyorum emiyor gibi yapıyor çıkartıyor yada kusuyor kızımda zor almıştı oğlum boyna yumruğunu emiyor aç diye düşünü yorum ama biberonuda emmiyor hiç napcam bilmiyorum emzin kenarındaki delikler cok cok diye   ses çıkartıyor acaba emzik küçük mu geliyor nasl yapmam lazımsa alıştırmam lazım tatlı birseylerede sürdüm fayda etmedi hep yumruklarını emiyor emziğin resmi bu kizlar

imagej

9 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim oğlumda başta hic emmedi 4 ayında merak ettim alırmı diye 4 aydan sonra aldı ama dış çıkarırken biraktirdim dış yapısını bozuyor diye 
-Reklam-
0 oy
tarafından
0 6 emzigi deil mi kuzum ben cilek receline batiriyodum az bisey oylelikle alisti sende sene istersen
(7 puan) tarafından
Bende denedim ama alır gibi yapıyor biraz emiyor sonra kusar gibi yapıyor anlamadm ya
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Cnm mesela ben zor durumda kalmadikca emzik vermeyi düşünmüyorum hem cene yapısını bozuyo hem de meme reddi oluyor bence verme tutmuyosa eğer çok vermek istiyorsan damak emzikler var ondan al
(7 puan) tarafından
Canm bende verme taraftarı deyilim ama 1 tanede kızım var 3.5 yaşında oda  gündüzleri hiç durmuyor bebek malum ev işleri falanda var gene susturucu olur diye vermek istiyorum
(7 puan) tarafından
Damaklı emzik zaten fotoğrafta net cikmamış
0 oy
(132 puan) tarafından

image

cnm bu emzigi tavsiye ederm diger iki oglmda kullnadm cok memnun kaldm. uc kismi damakli emziklere gore daha uyumlu.. fiyati biraz yuksek ama cok kullanisli bebek acisindan da. nasipse dogumdn snra yine bundn kullncm. emzik icin biraz gec kalmissin ama alisabilir diye dusunuyorm. ben dogum yaptm hastanede verdm emzigi hemen cocuklarmda  hemsirelerle tartismistm ustelik :) ne kadar cabuk baslarsan o kadar cabuk alisiyolar. sekerli su ve kendi sutumu suruyodm emzige. 
(7 puan) tarafından
Deneyim bir bakalim inşallah alır 2 çocuk olunca zor oluyor en azından susturucu oluyor
(132 puan) tarafından
aynen  cnm. :) susturucu diyo esimde emzige :) eee ama oyle yani. yoksa ya meme de uyumak istiyo ya agzi durmuyr.. eskiden nerdeyse butun bebekler emzikliydi. biz bile oyle buyuduk.damak seklimiz bozuk mu degil dislerimiz de ayni sekilde. yeni moda olmus emzik damak yapisini bozuyormus oyle de olabilir ama pek inanmiyrm ben
(7 puan) tarafından
Aynen canm bnde inanmıyorum
0 oy
(545 puan) tarafından
Valla benim yengem neler etdi tutmadi emziği anacam anasin memesin onun disinda asla meme emmedi biberon bile tutmadi her çocuk farkli oluyo.aslinda Dr emmesin diyolar emzik 
0 oy
(1,185 puan) tarafından

Emziği sen zorlama bebeğin ağzına canım dudağında bklet kendisi tutsun öyle midesi bulanmaz alışır emziğe bişeyde sürme :)

(7 puan) tarafından
Yapiyorum ama ağzına verir vermez atiyor
0 oy
tarafından
Bnde iki aya alistirdim oğluma o attı bn koydum o tukurdu bn tekrar koydum şimdi onsuz durmaz bir de aç vermeye çalış meme gibi alır
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Bende 2 aylık tutsun diye ugrasiyorum tutmuyo emerek uyumak istiyo beni emzik yapmak istiyo en sonunda uykuya dayanmayip uyuyo cok yoruluyorum nasıl tuttursam bilemedim emziklerin ucu yumusak degil ondan heralde 
(7 puan) tarafından
Benim kızımda geç emmişti emziği ama bu sanki hiç emmicek  gibi ugraştırcak heralde
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Sekermis balmis batrma dr yasakliyo bnm kizimda almiyo bende zorlmdm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,707 soru

24,076,205 cevap

330,938 kullanıcı

...